Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Predstavujeme vám novú generáciu pokrokových slúchadiel s prispôsobeným holografickým audiom, ktorý povyšuje zvuk na úplne novú úroveň.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila uvedenie nasledovníka SXFI AMP , sériu Creative SXFI AIR. SXFI AIR a SXFI AIR C sú úplne prvé slúchadlá s vstavanou technológiou Super X-Fi, ktorá reprodukuje zvuk systému viacerých reproduktorov do zvuku slúchadiel.

‚‚Po uvedení SXFI AMP to bol prirodzený krok prísť so slúchadlami s vstavanou technológiou Super X-Fi. Vďaka sérii slúchadiel SXFI AIR si teraz užívatelia môžu vychutnávať kúzlo holografie v slúchadlách doplnené o to najlepšie čo slúchadlá môžu ponúknuť. Model SXFI AIR dláždi cestu, na ktorej bude technológia Super X-Fi súčasťou všetkých slúchadiel.“, povedal Sim Wong Hoo, generálny riaditeľ spoločnosti Creative Technology.

Nasaďte si slúchadlá. Stlačte tlačidlo SXFI. Nechajte sa uchvátiť.SXFI AIR prinášajú úplne nový filmový, hudobný a herný zážitok. Jednoduchým stlačením tlačidla si môžete vychutnávať filmový zvuk v celej jeho veľkoleposti prostredníctvom týchto slúchadiel, bez potreby nastavenia viacerých reproduktorov. Rovnako tak aj počúvanie hudby vyvoláva pocit ako by ste boli živom koncerte. Ponúkajúc kompatibilitu so systémami PS4, Nintendo Switch, Mac alebo PC, séria SXFI AIR redefinuje herný zážitok a predstavuje autentický holografický audio zážitok rovnaký ako skutočnosť. Slúchadlá rovnako vynikajú 50 mm neodymovými meničmi, ktoré sú vyladené tak aby prinášali silný a mimoriadne presný zvuk, čo je absolútne nevyhnutné pre hudobných a filmových nadšencov.

SXFI AIR

SXFI AIR je možné pripojiť cez Bluetooth a USB k viacerým platformám, od mobilných zariadení až po PC, Mac, Nintendo Switch či PS4. Používatelia si môžu prispôsobiť svoj hudobný profil prostredníctvom mobilnej aplikácie a nahrať si ho do SXFI AIR.

Univerzálnosť modelu SXFI AIR vyniká tiež svojou kompatibilitu so zariadeniami iOS a Android. Pri pripojení prostredníctvom rozhrania USB, SXFI AIR poskytuje zvuk s nízkou latenciou 7.1, čo je ideálne pre filmy a hry, najmä pre PC a Mac.

SXFI AIR funguje aj ako samostatný prehrávač hudby cez kartu microSD pre formáty MP3, WMA, WAV a FLAC. SXFI AIR je navyše vybavený dotykovým ovládaním, prostredníctvom ktorého môžu užívatelia jednoducho prepínať medzi skladbami a prispôsobiť hlasitosť jednoduchým posúvaním prstov.

Slúchadlá SXFI AIR sú vyrobené priedušnej sieťoviny a vďaka pamäťovej pene sa prispôsobia tvaru vašej hlavy.

SXFI AIR sú tiež vybavené prispôsobiteľnými krúžkami s RGB podsvietením, ktoré si môžu používatelia nastaviť podľa seba až cez 16 miliónov farieb.

SXFI AIR C

SXFI AIR C sú USB slúchadlá s  funkciou Super X-Fi určené pre hráčov. Nepodporujú technológiu Bluetooth, dotykové ovládanie ani kartu SD.

Slúchadlá SXFI AIR C sú vybavené odnímateľným mikrofónom ClearComms, ktorý je špeciálne naladený na reprodukovanie výrazne prirodzených vokálov a umožňuje bezchybnú komunikáciu medzi hráčmi alebo priateľmi. Mikrofón ClearComms je tiež možným doplnkom pre SXFI AIR. Séria SXFI AIR zvyšuje výkon antény, pohodlie a pokročilé funkcie

Špecifikácie v skratke

Séria Creative SXFI AIR bude prezentovaná v stánku Creative počas podujatia CES 2019, ktorý sa nachádza v benátskej zasadacej miestnosti 2701-2703 od 8. do 11. januára 2019.

 Ceny a dostupnosťSXFI AIR C USB je k dispozícii za 129,99 EUR na stránke Creative.com. Ďalšie informácie nájdete na adrese creative.com/sxfiairc. SXFI AIR je k dispozícii v predpredaji vo výške 159,99 EUR na stránke Creative.com a bude sa odisielať na konci januára 2019. Ďalšie informácie nájdete na adrese creative.com/sxfiair.