Očakáva sa, že tento model bude dostupný aj globálne.

Spoločnosť Oppo je v segmente skladacích telefónov veľmi aktívna, o čom svedčí aj blížiace sa uvedenie modelu Find N3 Flip. Pokým aktuálny model Find N2 Flip sa na trhu objavil pred približne 6 mesiacmi, tak jeho nástupca by mal byť uvedený už o pár dní. Portál 9to5google informuje, že Oppo Find N3 Flip bude spolu s hodinkami Oppo Watch 4 Pro predstavený už 29. augusta, po čom bude okamžite dostupný v domovskej Číne. Globálna dostupnosť telefónu nie je síce známa, ale ak sa zopakuje predchádzajúci scenár, tak tá sa môže posunúť aj o niekoľko mesiacov. 

Na základe predchádzajúcich indícií sa zdá, že Oppo pripravilo skutočne vynikajúceho nástupcu modelu Find N2 Flip, ktorý sme si v redakcii obľúbili. Model Find N3 Flip pritom nenecháva nič na náhodu. Jeho uvedenie bude v segmente flipových telefónov znamenať malú revolúciu. V prípade tohto telefónu totiž pôjde o prvý model s týmto dizajnom, ktorý do svojej výbavy dostane 3 zadné fotoaparáty. 

Find N3 Flip tak bude nielen dizajnovo vyspelý, ale ponúkne aj atraktívnu technologickú výbavu, na ktorej čele budú stáť spomínané tri fotoaparáty. V dizajne však medzigeneračne netreba očakávať príliš veľké zmeny. Očakáva sa, že Find N3 Flip sa bude podobať na Find N2 Flip. Na oficiálnych obrázkoch nižšie sa vyníma nový kruhový modul, ktorý pripomína model Find X6 Pro zo začiatku tohto roka. V module sa nachádzajú spomínané tri fotoaparáty.

Už Oppo Find N2 Flip mal vo výbave 50 Mpx hlavný fotoaparát vrátane 8 Mpx ultrawide fotoaparátu, čiže teraz sa očakáva, že Find N3 Flip bude vybavený aj dodatočným teleobjektívom s optickým priblížením a rozlíšením až 32 Mpx.

Zdroj: 9to5google

Titulný obrázok: Oppo Find N2 Flip

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.