Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný dodávateľ špičkových sieťových produktov, predstavuje dva nové mesh systémy z radu Deco, ktoré zaisťujú spoľahlivé pokrytie Wi-Fi signálom po celom dome alebo firme. Routery Deco X20-DSL a Deco X204G sú ideálnym riešením pre všetkých, ktorí už nechcú robiť kompromisy v kvalite bezdrôtového pripojenia a využijú ideálnu kombináciu, Wi-Fi 6 routera, Mesh systému a VDSL modemu alebo LTE modemu.

Deco X20-DSL

Deco X20-DSL predstavuje riešenie v prípade, kedy je potrebné pokryť priestory Wi-Fi signálom a hlavným pripojením k internetu je VDSL linka telekomunikačného operátora. Zároveň je vhodná do miest, kde sú problémy s rovnomerným rozložením signálu, ako sú rozľahlejšie alebo poschodové domy či kancelárie, kde signál od routera nedosiahne do všetkých kútov interiéru.

Deco_X20-DSL

Deco X20-DSL dokáže eliminovať slabé oblasti vďaka čistejšiemu a silnejšiemu Wi-Fi signálu najnovšej generácie Wi-Fi 6, ktorý sa bezproblémovo prepojuje vďaka Mesh technológii s ďalšími jednotkami umiestnenými v interiéri. Prepojené jednotky tak vytvárajú jednu sieť s rovnakým názvom. Tým odpadá nekomfortné striedanie rôznych sietí tak, ako tomu je napríklad pri opakovačoch signálu. Najvyššia možná rýchlosť internetového pripojenia bez výpadkov je tak zaručená.

Deco X20-4G

Obdobou predchádzajúceho mesh systému je Deco X20-4G, poskytujúci kvalitný prístup k internetu kdekoľvek je to možné, len s tým rozdielom, že zdrojovým pripojením nie je VDSL, ale dátová sieť 4G mobilného operátora. Jednotka tak udržuje internetové pripojenie pomocou SIM karty a brány 4G + modemu, a následne šíri ďalej opäť prostredníctvom Wi-Fi 6 s technológiou TP-Link Mesh.

Deco-X20-4G

Kvalitné internetové pripojenie je tak možné dosiahnuť všade, kde je dostupná mobilná sieť 4G/LTE, a podporuje aj staršiu 3G technológiu (s nižšou rýchlosťou). Je možné tak signálom pokryť chaty, chalupy, farmy alebo sklady.

Ak ste už vybavený sieťou s mesh jednotkami Deco, s ktorými Deco X20-4G vie spolupracovať, tak je možné danú sieť zabezpečiť rezervným pripojením cez 4G v prípade výpadku hlavnej linky.

Jednotky Deco ale vedia oveľa viac. Chránia vaše súkromie pred kybernetickými hrozbami alebo dokážu blokovať nevhodný obsah, k čomu slúži prémiové zabezpečenie TP-Link HomeShield. Ich jednoznačnou prednosťou je jednoduchosť, variabilita a možnosť rozšírenia o ďalšie separátne jednotky, ktorými je možné rozširovať signál aj na miesta, kde je nedostupný. To všetko je možné navyše nastaviť cez mobilnú aplikáciu Deco na Androide alebo iPhone v českom aj slovenskom jazyku.

Kľúčové vlastnosti Deco X20-DSL:

  • VDSL Modemový Router + Mesh Wi-Fi
  • Vysoká rýchlosť VDSL2 – podporuje profil 35b, vďaka ktorému je rýchlosť prijímaných dát až 350 Mb/s.
  • Nadštandardná rýchlosť siete Wi-Fi 6 dosahujúca až 1,8 Gb/s – dvojpásmová Wi-Fi sieť s technológiou Wi-Fi 6 a rýchlosťou 1 201 Mb/s (5 GHz) a 574 Mb/s (2,4 GHz).
  • Plne gigabitový ethernet – 4 gigabitové ethernetové porty WAN/LAN ponúkajú flexibilný prístup k internetu so závratnou rýchlosťou.
  • TP-Link HomeShield – ochrana siete a zariadenia IoT v reálnom čase, robustný systém rodičovskej kontroly a ucelené prehľady.
  • Skutočne bezproblémový Wi-Fi roaming s technológiou Mesh – pohybujte sa po domácnosti s najrýchlejším možným pripojením.

Kľúčové vlastnosti Deco X20-4G:

  • Internet s rýchlosťou 4G+ na všetkých miestach – Poskytuje pokrytie signálom Wi-Fi 6 s technológiou Mesh vďaka pripojeniu 4G+ CAT6.
  • Nadštandardná rýchlosť siete Wi-Fi 6 dosahujúca až 1,8 Gb/s – dvojpásmová Wi-Fi sieť s technológiou Wi-Fi 6 a rýchlosťou 1 201 Mb/s (5 GHz) a 574 Mb/s (2,4 GHz).
  • Plne gigabitový ethernet – 3 gigabitové ethernetové porty WAN/LAN ponúkajú flexibilný prístup k internetu so závratnou rýchlosťou.
  • TP-Link HomeShield – Ochrana siete a zariadenia IoT v reálnom čase, robustný systém rodičovskej kontroly a ucelené prehľady.
  • Podpora 3G/4G pre prípad výpadku – Flexibilný prístup k sieti 3G/4G cez ethernet umožní predísť strate dát.

Značky: