Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 21. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. TCL predstavilo prvý tri-fold smartfón na svete

Skladateľné smartfóny sú na trhu viac ako 5 rokov.  V roku 2018 sa ako prvý skladateľný smartfón na svete objavil Royole FlexPai od čínskeho výrobcu Royole. FlexPai má 7,8-palcový ohybný AMOLED displej, ktorý sa môže premeniť na tablet v rozloženom stave alebo na dvojicu obrazoviek v zloženom stave. Pri pohľade na toto zariadenie musíme konštatovať, že nielen na dnešné pomery pôsobí veľmi ťažkopádne. 

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Zabudnite na HBO Max, na Slovensko prišla nová streamovacia služba

Jedna z najobľúbenejších streamovacích služieb, HBO Max, skončila už aj na Slovensku. Nahradila ju nová služba Max, ktorá zastrešuje obsah z HBO Max, Discovery+ (dokumenty) a Eurosport (športový obsah). V praxi to znamená, že Max ponúka viac obsahu (až dvojnásobok) ako HBO Max.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. HMD oživí ďalšiu legendu, v príprave je vynovená Nokia Lumia

Spoločnosť Nokia bola až do roku 2012 najpredávanejším výrobcom smartfónov na celosvetovom trhu. Niektoré legendárne tlačidlové modely sú spomínané často aj dnes, no legendou je aj dotykový smartfón zo série Lumia. Prvá Nokia Lumia bola predstavená ešte v novembri 2011, pričom zmenila trh novým operačným systémom, Windows Phone.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Aplikácia Google Správy opäť mení dizajn

Najnovšie si používatelia mohli všimnúť, že dvojriadkový dizajn textového poľa na písanie správy sa opäť zmenil na jednoriadkovýPostupné presúvanie prvkov pre usporiadanie tlačidiel vedie k tomu, aby bolo rozhranie čo najkompaktnejšie a zároveň prehľadné. Web 9To5Google priniesol porovnanie starého a nového dizajnu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Peugeot ukázal nový koncept automobilov. Boli sme pritom

Na výstave VIVATECH v Paríži sme sa zastavili aj na stánku spoločnosti Peugeot. Po prvý krát v Európe táto automobilka predstavovala túto novinku a treba povedať, že stánok bol doslova obložený zvedavými pohľadmi.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Samsung Galaxy Watch Ultra sa objavili na prvých fotografiách a toto nečakal asi nikto

Samsung Galaxy Watch Ultra sa v posledných týždňoch spomínajú čoraz častejšie a právom sa radia medzi najočakávanejšie smart hodinky tohto roka. Dôvodov je niekoľko. Má ísť o doteraz najprémiovejšie hodinky kórejského výrobcu. Zároveň by však mali priniesť na trh aj niekoľko noviniek.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: