Spojte sa s rodinou a priateľmi pomocou televíznej obrazovky z pohodlia obývačky

Zoom Video Communications rozšíri svoje služby na televízory Sony BRAVIA, ktoré sú kompatibilné so systémom BRAVIA CAM. Toto partnerstvo vám umožní jednoduché spojenie s priateľmi, rodinou a kolegami pri videohovoroch a schôdzkach z pohodlia vašejobývačky. Sony BRAVIA je prvou značkou televízorov, ktorá podporuje aplikáciu Zoom for TV v obchode Google Play.

Takto môžete v aplikácii Zoom na TV BRAVIA využívať všetky funkcie. Vrátane videohovoru na televíznej obrazovke, zdieľania obrazovky a nástrojov na spoluprácu. Zahrnuté budú aj pokročilé funkcie BRAVIA CAM – systém rozpozná, kde sa v miestnosti nachádzate a ako ďaleko ste od televízora, a následne upraví nastavenie zvuku a obrazu tak, aby bolo ideálne. Celé nastavenie je veľmi jednoduché – pri použití kompatibilného televízora so zariadením BRAVIA CAM stačí stiahnuť aplikáciu Zoom z Google Play a spustiť ju pomocou diaľkového ovládača televízora.

Zoom bude k dispozícii začiatkom leta na vybraných televízoroch BRAVIA, ktoré sú kompatibilné so systémom BRAVIA CAM.

Bližšie informácie o všetkých televízoroch Sony nájdete na adrese https://www.sony.sk/bravia/gallery.

Kompatibilitaje potvrdená s BRAVIA televízormi X95L, X93L, A80L, X90L, X85L, X80L, X75WL, Z9K, A95K, X95K, A90K, A80K, A75K, X90K, X90S, X85K, X80K

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.