GOPAS, popredný poskytovateľ IT školení, organizuje 13. septembra 2023 druhý ročník online konferencie  Python Day 2023 pre programátorov, administrátorov, dátových analytikov.

Programovací jazyk Python patrí medzi jeden z najobľúbenejších programovacích jazykov na svete. Je to všestranný jazyk, ktorý sa používa v širokej škále aplikácií, od vývoja webu cez analýzu údajov a vedecké výpočty až po cloud computing. S jeho rastúcou popularitou spoločnosti hľadajú vývojárov Pythonu, aby im pomohli s ich projektmi AI a Machine learning.

Na konferencii Python Day si vypočujete 8 prednášok od 5 TOP odborníkov zo Slovenska a Čiech, ktorí sa programovaniu v Pythone venujú dlhé roky. Dozviete sa o najnovších trendoch, najlepších postupoch a praktických príkladoch použitia Pythonu.

Každý účastník bude môcť komunikovať so spíkrami  prostredníctvom live chatu a po konferencii získa prístup k prednáškam až na 30 dní.

Medzi témy, ktoré budú prezentované na konferencii, patria napríklad:

  • Neblokující a asynchronní I/O – Miroslav Sevelda
  • Exception groups – Jaroslav Ráb
  • Distribuovaný výpočet pomocou modulu DASK – Tibor Kurina
  • Azure OpenAI a Python SDK – Štěpán Bechynský
  • Vývoj aplikací s GUI se zaměřením zejména na mobilní aplikace pro Android a iOS v Pythonu – Jan Vrbata

Pozrite si všetky prednášky spolu s anotáciami a registrujte sa ešte dnes!

Ak sa zaregistrujete do 21. 8. 2023, GOPAS vám daruje vstup na online Charity IT Conference for Victims Flooding v hodnote 50 €, ktorej celý výťažok pôjde na podporu obetiam ničivých záplav v Slovinsku.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: