Úplne nový rad Philips Unite LED AIO, ktorý bol predstavený na veľtrhu ISE 2024 a pozostáva zo sérií 4000, 4200, 5000 a 7000, prináša možnosť nahradiť menšie LCD displeje a existujúce videosteny.

Všetky ponúkajú vysokokvalitné, energeticky úsporné pevné alebo prenosné riešenie s časom inštalácie skráteným na 60 minút.

Na výstave ISE 2024 ich predstavila spoločnosť PPDS ako dodávateľ profesionálnych displejov a doplnkových riešení Philips. Ide o rad Philips Unite LED All In One, ktoré ponúkajú 4K a 8K zobrazenie.

Séria Philips Unite LED All In One (AIO) prináša jeden z najpokročilejších radov AIO na súčasnom trhu, pričom PPDS využíva najnovší vývoj v oblasti vizuálnej technológie LED na zabezpečenie ostrých a jasných displejov s výrazne nižšími nákladmi na vlastníctvo a doteraz najrýchlejším časom inštalácie.

Unite LED

Nový rad Philips Unite LED AIO 16:9, ktorý bol navrhnutý a vyvinutý na základe spätnej väzby od zákazníkov a poznatkov z trhu, pozostáva pri uvedení na trh zo štyroch nových modelov vrátane sérií 4000, 4200, 5000 a 7000, ktoré poskytujú prepojené riešenia pre podniky, ktoré chcú prejsť od menších LCD obrazoviek a existujúcich videostien k väčším, univerzálnejším LED displejom bez rámčekov.

S ohľadom na flexibilitu, či už sa používajú na zobrazovanie prezentácií v konferenčných miestnostiach alebo vzdelávacích priestoroch, alebo na vytváranie dojmu na recepciách alebo v luxusných maloobchodných predajniach, kde sa vyžaduje vysokokvalitný vizuálny zážitok vo formáte 16:9, je každá séria Philips Unite LED AIO dostupná v rôznych veľkostiach (od 110″ do 165″), rozlíšeniach FHD, 4K a 8K) a rozstupoch pixelov (P0,47 – P1,5), aby podporovala široké spektrum profesionálnych potrieb zobrazovania.

Philips Unite 5000 Series 135 LED
Philips Unite 5000 Series 135 LED

Každý z displejov je zabalený v jednej krabici na rýchlu a efektívnu inštaláciu – od 60 minút v prípade série Philips Unite 7000 – displeje All In One sú tiež vybavené širokou škálou funkcií a schopností, ktoré sú dostupné hneď po vybalení, a poskytujú všetko, čo sa očakáva od pripojeného displeja LCD.

Vďaka vysokokvalitným, vysoko odolným panelom z tlakovo liateho hliníka a povrchovej úprave hrán, ako aj integrovaným stereofónnym reproduktorom, Wi-Fi a Bluetooth (zabudovanému alebo prostredníctvom voliteľného kľúča) obsahuje rodina Philips Unite LED AIO funkcie, ktoré sa očakávajú od prémiového AIO LED displeja.

Revolúcia v rozlíšení so sériou Philips Unite LED AIO 4000

Displeje Philips Unite AIO LED série 4000 bežia na operačnom systéme Android 11, poskytujú prístup k jednoduchej softvérovej integrácii, natívnym aplikáciám a priebežným bezpečnostným aktualizáciám a sú vybavené tak, aby zabezpečili sledovanie obsahu – od veľkolepých videí až po prezentácie v konferenčných miestnostiach – z väčších vzdialeností, s krištáľovo čistým rozlíšením 4K a vynikajúcou farebnou rovnomernosťou spolu s najhlbšou čiernou v porovnaní s akýmkoľvek iným LED displejom.

Séria Philips Unite 4000 LED AIO, inšpirovaná túžbou priniesť zákazníkom najnovšie zobrazovacie technológie a výhody, sa stáva prvým riešením PPDS LED, ktoré je vybavené špičkovými technológiami Chip on Board (COB) Flip Chip, ako aj RGBG Matrix LED. Pre všestrannosť v rôznych nastaveniach je séria k dispozícii vo veľkostných variantoch 120″, 138″ a 165″.

Séria Philips Unite LED AIO 4000, ktorá je doteraz najvýkonnejším a technologicky najvyspelejším radom dvLED od PPDS, podporuje 12-bitové farby a rozlíšenie HDR10+. 138″ a 165″ Philips Unite LED AIO série 4000 budú dostupné v druhom štvrťroku 2024.

Philips Unite LED AIO 4200 Series

Séria 4200, ktorá je k dispozícii vo veľkostných verziách 138″ 4K a 165″ 8K, je ideálna pre zasadacie miestnosti, v ktorých je potrebné zobrazovať tabuľky Excel a podobné informácie. Displej beží na systéme Android 11, čo umožňuje jednoduchú integráciu softvéru a aplikácií, ako aj aktualizácie zabezpečenia.

Zoradené na rýchlu inštaláciu – Philips Unite LED AIO série 5000

Štýlový monitor Philips Unite LED AIO série 5000 prináša výhody, keď je dôležitá rýchlosť inštalácie. Displej zabalený do jednej škatule obsahuje päť stĺpcov LED s rozstupom 1,5 pixela s už predinštalovanými a predkonfigurovanými modulmi a už pripevnenými držiakmi na stenu – k dispozícii je aj voliteľný vozík – na bezproblémovú inštaláciu za približne štyri hodiny.

Philips Unite 5000 Series 135-inch
Philips Unite 5000 Series 135-inch

Vďaka optimalizovanej spotrebe energie a maximálnej energetickej účinnosti tento displej prekonáva nové hranice a v pohotovostnom režime spotrebuje menej ako 0,5 W energie, pričom priemerná spotreba energie pri používaní je nižšia ako 760 W. To všetko pri rozlíšení Full HD a jase 600 nitov po kalibrácii.

Zariadenie Philips Unite LED AIO série 5000 je navrhnuté so zabudovanou platformou Android systému Philips Signage 4000 D-Line, je kompatibilné s PPDS Wave a v balení je k dispozícii aj kľúč WiFi a Bluetooth na jednoduché pripojenie v prípade potreby.

Priveďte videostenu bez rámčeka – Philips Unite LED AIO série 7000

Každý displej Philips Unite LED AIO z tohto radu bol navrhnutý tak, aby výrazne skrátil čas inštalácie očakávaný pri displeji LED.

Séria Philips Unite LED AIO 7000 sa dodáva v jednej krabici so všetkými držiakmi a komponentmi (vrátane zabudovaného ovládača) a bola navrhnutá tak, aby sa dala nainštalovať za menej ako jednu hodinu. Vďaka štandardne dodávanému držiaku na stenu v súlade s požiadavkami ADA možno zachovať a použiť aj existujúce držiaky VESA – stačí vymeniť panely a vytvoriť novú bezproblémovú LED stenu.

Séria 7000 AIO je ideálna pre televízne štúdiá, firemné prostredie, maloobchodné predajne a dopravné uzly a pozostáva zo štyroch 55-palcových panelov, ktoré sa bez problémov zasunú do seba a vytvoria displej s plným HD rozlíšením – prirodzená náhrada za zostavu 2×2 videosteny bez nutnosti konfigurácie. Ak sú potrebné väčšie polia, displeje sa dajú reťazovo prepojiť pomocou HDMI a vytvoriť väčšie polia bez potreby dlhých káblov.

Prístup ku všetkým oblastiam – prispôsobenie sa miestu

Pre maximálnu flexibilitu a prenosnosť možno každú sériu z radu Philips Unite LED AIO používať takmer v akomkoľvek vnútornom prostredí, pričom je možné ju namontovať na stenu – s držiakmi na stenu, ktoré sú súčasťou dodávky – alebo alternatívne na štýlový vozík pre prostredia, kde sa displej bude pravdepodobne presúvať, napríklad pri prepínaní medzi učebňami.

Philips na výstave ISE 2024Zdroj: TOUCHIT.sk
Philips na výstave ISE 2024

Na čo najjednoduchšiu údržbu a pokračovanie neúnavného zamerania PPDS na dizajn ponúka rad Philips Unite AIO LED zrkadlenie ostatných modelov Philips LED – vrátane vonkajšieho LED radu Urban LED 6000, ktorý bol tiež predstavený na veľtrhu ISE 2024 – tým, že ponúka prístup k údržbe spredu aj zozadu. Táto konštrukcia znižuje nepríjemné prestoje a umožňuje rýchly a bezproblémový prístup k vnútornej elektronike na odstránenie akýchkoľvek nepravdepodobných porúch alebo výmenu nefunkčných pixelov, čím pomáha šetriť náklady na údržbu.

Zdroje: Philips PPDS

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.