Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Teraz je dostupný komplexný rad kompaktných, veľmi výkonných a bezpečných veľkoformátových tlačiarní

Spoločnosť Epson oznámila významné rozšírenie svojho radu SureColor SC-T technických tlačiarní a jednoúčelových tlačiarní pútačov. Nové tlačiarne sú vytvorené, aby spĺňali požiadavky na technické výkresy v architektúre, vývoji, výrobe a stavebníctve. Súčasne sú dostatočne mnohostranné a umožňujú tvorbu kvalitných reklamných plagátov pre užívateľov z maloobchodného a verejného sektora.

Popri 44″ modeli (SC-T7700D) predstavila spoločnosť Epson aj 24″ a 36″ modely, ktoré vychádzajú z kompaktného a plne integrovaného prevedenia. Zároveň ponúkajú na trhu jedinečné funkcie, ako je vysoké zabezpečenie a rozšírený farebný priestor.

Spoločnosť Epson tak ponúka všestranné a komplexné riešenie na tlač v organizáciách od menších predajcov až po veľké nadnárodné spoločnosti.

Po doplnení radu SureColor SC-Tx700 teraz zahŕňa pôvodný 44″ (1117mm) model SC-T7700D (dve role), nový 44″ model SC-T7700DL (dve role s 1,6l atramentovými zásobníkmi), 36″(914mm) model SC-T5700D (dve role) a tri 24″ (610mm) modely – SC-T3700E (jedna rola, bez Adobe PostScript), SC-T3700DE (dve role, bez Adobe PostScript) SC-T3700D (dve role).

Tlačiarne Epson SC-Tx700 sú vybavené šesťfarebnými pigmentovými atramentmi Epson UltraChrome XD3. Medzi ne patrí nový červený atrament, ktorý rozširuje farebný priestor tlačiarní a je ideálny pre aplikácie, ako je presná tlač CAD výkresov a presná reprodukcia firemných log.

Rad SC-Tx700 ďalej ponúka rozšírené funkcie IT a zabezpečenia, vrátane šifrovaného kódu PIN/hesla a zoznamu riadenia prístupu (ACL). Zabezpečená komunikácia je zabezpečená pomocou overenia siete 802.1x, SNMPv3 a certifikáte identity zariadenia (TLS). Šifrovaný disk SSD a overovanie kariet NFC zaručujú ochranu dôverných dokumentov.

Produkty rozšíreného radu SC-Tx700 využívajú revolučnú technológiu tlačovej hlavy Micro TFP PrecisionCore spoločnosti Epson s dlhou životnosťou. Navyše používajú technológiu premenlivej veľkosti kvapiek atramentu a technológiu kontroly dýz NVT spoločne s Adobe PostScript jednotkou v štandarde, ktoré zabezpečujú konzistentnú a výnimočnú kvalitu obrazu s minimálnou údržbou.

Vzhľadom na mimoriadne kompaktné rozmery patria tieto produkty k najmenším veľkoformátovým tlačiarňam, ktoré sú v súčasnosti dostupné, pričom ich rýchlosť tlače až 150 m² za hodinu zaručuje vyššiu produktivitu.

Rad SC-Tx700 s intuitívnym užívateľským rozhraním, automatickým zakladaním médií a nenáročnou údržbou sa veľmi ľahko obsluhuje. Zefektívňuje pracovné postupy vďaka mobilnej tlači na diaľku, rýchlejšiemu spracovaniu dát a vzdialenému sledovaniu a správe v reálnom čase prostredníctvom platformy Epson Cloud Solution PORT. Užívatelia tak môžu zariadenie kedykoľvek a odkiaľkoľvek kontrolovať na rôznych pracoviskách alebo sledovať viac tlačiarní na jednom pracovisku s pomocou prehľadnej a zrozumiteľnej grafiky. Nechýbajú ani služby sledovania údržby a vzdialeného riešenia problémov, ktoré zvyšujú efektivitu a produktivitu.

„Či už ide o prvú investíciu zákazníka do veľkoformátovej tlačiarne alebo o rozšírenie jeho doterajších tlačových zariadení, rad SureColor SC-Tx700 ponúkne riešenie, ktoré dokonale splní jeho potreby,” uviedol Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK. „Ponúka totiž úžasnú kvalitu tlače, vynikajúcu produktivitu, vysoké zabezpečenie a skvelú spoľahlivosť. Ide tak o bezkonkurenčný pomer ceny a výkonu.”

Značky: