Značka Realme predstavila svoje TWS slúchadlá a podobne ako pri smartfónoch sa snaží zaujať cenou a výbavou.

Takisto sú dostupné aj pred časom medzinárodne uvedené smartfóny Realme 8 a Realme 8 Pro.

Silnou výbavou pri slúchadlách za 49,99 eur je ANC. Aktívne odhlučnenie v tejto cenovej kategórii nie je štandardnom a toto bude asi najvýznačnejšia vlastnosť slúchadiel. Používajú kombinovaný princíp vkladania do zvukovodu a zavesenie o ucho. Stále však majú nadstavce, ktoré utesnia zvukovod na lepšie pasívne odhlučnenie. Aj tu pridal výrobca transparentný režim. Stačí sa slúchadlá na dve sekundy dotknúť.

V novej verzii slúchadiel je vylepšený čip na spracovanie ANC a stabilitu pripojenia. Na jedno nabitie vydržia prehrávať hudbu 5 hodín. Podpora rýchleho nabíjania umožní počúvať hudbu 2 hodiny za desať minút nabíjania. Kolíska nabije slúchadlá 4× a tak máte celkovo 25 hodín počúvania hudby.

Výrobca o nich hovorí, že sú vhodné aj pri hraní hier a to vďaka Bluetooth 5.2 a dvojkanálovému pripojeniu. Latencia sa zredukovala na 88 ms. Podporujú Google Fast Pair. Pri zložení z ucha pozastavia prehrávanie obsahu a po založení do ucha ho opäť spustia. Slúchadlá sú odolné voči postriekaniu vodou alebo potu či dažďu vďaka certifikácii IPX5

Zdroj: Realme

Prečítajte si aj:

Huawei FreeBuds 4i: Veľa muziky za málo peňazí (RECENZIA)

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.