Realme GT6 bude odprezentovaný už čoskoro.

Spoločnosť Realme sa pripravuje na jednu z najdôležitejších udalostí v blízkej dobe. Ide o predstavenie modelu GT6, ktorý príde aj na globálny trh. Už teraz vieme, že jeho úlohou bude byť tzv. zabijakom vlajkových lodí. Útočiť teda bude na drahšie vlajkové lode, ktoré ponúkajú prémiovú výbavu za viac ako 1000 eur. Realme však taktiež vsadí na prémiové technológie, ktoré nasadí do tohto smartfónu.

Prezentácia modelu Realme GT6 má prebehnúť už 20. júna v Miláne. Jeho špecialitou bude jasný displej, ktorý by mal byť najjasnejším v cenovej kategórii pod 1000 eur. Realme tak vsadí na najnovšie technológie, ktorými bude doslova vyžarovať medzi konkurenčnými telefónmi.

Realme GT6 bude smartfón s prémiovým displejom

Displej je prvou súčasťou, s ktorou prídete pri smartfóne do kontaktu. Realme GT6 vo svojej výbave ponúkne 8T LTPO displej, ktorý bude schopný dosiahnuť až 6000 nitov. Táto hodnota je neporovnateľná aj s viacerými prémiovými modelmi súčasnosti. Na výrobu takéhoto displeja boli využité vynikajúce luminiscenčné materiály, ktoré sú navyše prispôsobené na zníženie spotreby energie telefónu.

Realme C67Zdroj: TOUCHIT
Realme C67

Okrem toho Realme GT6 zahrnie aj HDR a Pro-XDR technológie za účelom dosiahnuť displej schopný zobrazovať množstvo farieb, tmavšiu čiernu a živšie tóny. Automatický jas má vedieť prispôsobovať jas až na 10 240 rôznych úrovní. Aj keď to však zatiaľ nebolo potvrdené, očakáva sa, že Realme GT6 bude podporovať aj 120 Hz obnovovaciu frekvenciu displeja.

Ako sme už spomenuli, prezentácia modelu Realme GT6 prebehne už 20. júna 2024 v Miláne. Na prezentácii by sme sa mali dozvedieť ďalšie súčasti telefónu, ktorý má už teraz sľubnú budúcnosť na trhu. Realme sa týmto modelom chce vrátiť do sveta vlajkových lodí, medzi ktorými bude patriť medzi známejšie a dôveryhodnejšie značky.

Zdroj: andro4all.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.