Realme GT6 bude skutočným zabijakom vlajkových lodí.

Ešte nedávno sme mohli špecifikácie či cenu modelu Realme GT6 len odhadovať. S blížiacim sa predstavením je však tento telefón čoraz jasnejší pre fanúšikov aj nadšencov do technológií. Realme sa zrejme rozhodlo zaútočiť na konkurenčné spoločnosti, ktoré vlajkové lode vyšperkujú, no zároveň im nasadia vyššie ceny. Model GT6 však bude pravdepodobne bestsellerom v danej cenovej kategórii.

Pripravovaný smartfón, ktorý by sa mal predstaviť už 20. júna, bude podľa výrobcu stáť menej ako 1000 amerických dolárov. Túto informáciu potvrdili oficiálne zdroje, pričom už takáto cenovka bude štedrá. Teraz sa však model objavil u predajcu, kde odhalil oveľa nižšiu cenu. Realme GT6 bude telefón, ktorý bude stáť približne 800 eur.

Realme GT6 s potvrdenými špecifikáciami

Spoločnosť Realme sa tento rok snaží priniesť skvelý smartfón z triedy vlajkových lodí aj na globálny trh, ktorý sa bude vyznačovať nižšou cenou. Realme GT6 sa objavil u predajcu na e-shope v Rumunsku aj Poľsku. V oboch e-shopoch pritom potvrdil približne rovnakú cenu, ktorá sa bude líšiť v závislosti od pamäťovej konfigurácie. Telefón s 12 GB RAM a 256 GB interným úložiskom by mal stáť približne 700 eur. Vyššiu cenu získa model v konfigurácii 16 + 512 GB. V takomto prípade by mohol stáť 800 – 825 eur.

Realme C67Zdroj: TOUCHIT
Realme C67

Na internete sa spolu s cenou objavili aj špecifikácie, ktoré sú identické s čínskou verziou Realme GT Neo6. Vo výbave modelu teda nemá chýbať čipset Snapdragon 8s Gen 3, 5500 mAh batéria či 6,78″ LTPO OLED displej. Nemá však ísť o priamy klon čínskej verzie, ako sme sa už dozvedeli z predchádzajúceho úniku. Ten sa týkal fotoaparátu smartfónu.

Realme GT6 má ponúknuť 50 Mpx hlavný snímač fotoaparátu, ktorým bude Sony LYT-808. Okrem tohto snímača však Realme vsadí aj na 50 Mpx teleobjektív s 2x optickým priblížením a 8 Mpx ultraširokouhlý snímač. Realme však v prípade tohto modelu drží svoje slovo a ponúkne telefón so skutočne atraktívnou cenou.

Zdroj: gsmarena.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.