Realme GT6 má využiť rovnaký hlavný snímač fotoaparátu ako OnePlus 12.

Model Realme GT6 je v poslednej dobe pod drobnohľadom fanúšikov aj leakerov. O tomto telefóne máme už viacero informácií potvrdených samotným výrobcom, no aj práve vďaka leakerom. Realme sa totiž chystá predstaviť skvelý smartfón, ktorý bude cenou oveľa atraktívnejší ako súčasné vlajkové lode konkurenčných spoločností. O telefóne totiž už teraz vieme, že ponúkne čipset Snapdragon 8 Gen 3, no zároveň si udrží nižšiu cenu.

Posledná informácia potvrdená výrobcom odkazuje aj na fotoaparát tohto smartfónu. Ten by mal byť identický v prípade hlavného snímača s modelom OnePlus 12. Práve telefón z dielne OnePlus sa sústreďuje na prémiovú fotografickú výbavu a Realme bude nasledovať jeho kroky.

Realme GT6 s cenou pod 1000 amerických dolárov

Model Realme GT6 bude bezpochyby adeptom na jeden z najlepších smartfónov v pomere cena/výbava. Realme si dalo na výbave zaležať a dôkazom bude aj jeho fotoaparát. Hlavným snímačom by mal byť Sony LYT-808, ktorý doplní teleobjektív s 2-násobným optickým priblížením. Realme však potvrdilo aj cenu tohto smartfónu, ktorá bude nižšia ako 1000 amerických dolárov. V prepočte by teda telefón mohol byť lacnejší ako 950 eur.

Realme 12 Pro+ 5GZdroj: TOUCHIT
Realme 12 Pro+ 5G

Z predchádzajúcich únikov však vieme, že pôjde o skutočnú vlajkovú loď. Poháňať ju bude čipset Snapdragon 8 Gen 3, pričom telefón sa bude sústreďovať najmä na fotoaparát. Niektoré úniky naznačujú aj to, že Realme GT6 bude premenovaným modelom Realme GT Neo 6. Ten bol predstavený v máji na čínskom trhu. Či to je však pravda sa dozvieme už čoskoro na blížiacom sa predstavení.

Realme predstaví model GT6 už o pár dní. Predstavenie má byť naplánované na 20. jún, pričom model bude dostupný aj na globálnom trhu. Novinka teda bude konkurovať už predstaveným cenovo dostupnejším vlajkovým lodiam ako je napríklad Xiaomi 14 či HONOR Magic6 Pro.

Zdroj: xiaomiui.net

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.