Realme sériu GT 6 zatiaľ nedokončilo.

Pri predstavovaní smartfónov, najmä tých, ktoré pochádzajú od čínskych výrobcov, nie je ničím nezvyčajným, keď sa jeden modelový rad postupne dopĺňa. Rovnaký prípad má nastať aj v rámci modelového radu GT 6 od spoločnosti Realme. V rámci tejto série prišiel na trh len pred pár dňami jeden model, no výrobca už informuje o ďalšej novinke v tejto sérii. Tá by mala prísť na trh už čoskoro.

Nový model by teda mal spadať pod sériu Realme GT 6 a špekuluje sa, že pôjde o verziu Pro. Výrobca totiž na sociálnej sieti Weibo zverejnil pozvánku na predstavenie, v ktorej uvádza, že pôjde o model sústreďujúci sa na výkon. Veľa informácií o ňom zatiaľ nemáme, no poznáme aspoň očakávané obdobie predstavenia.

Nový model zo série GT 6 od Realme v júli

Aktuálne dostupné informácie o novom smartfóne sa skutočne týkajú len obdobia predstavenia. Výrobca však zatiaľ ani len nešpecifikoval, kedy bude smartfón predstavený, takže to môže byť kedykoľvek počas júla. Tento model doplní už predstavený Realme GT 6, ktorý je dostupný aj na našom trhu. Výrobca sa chce sústreďovať najmä na výkon, ktorý doplní atraktívnou cenou.

Vzhľadom na to, že smartfón zatiaľ oznámila len čínska strana, nie je známe, či príde na globálny trh. Realme je v tomto zatiaľ nevyspytateľné a nemožno určiť, ktoré modely budú aj v globálnej verzii a ktoré zostanú v Číne. K telefónu sa však už vyjadril aj známy leaker s prezývkou Digital Chat Station. Ten odhalil, na čo by sa mal smartfón zamerať.

Podľa leakera bude mať telefón plochý displej vysokej kvality. Zároveň však odkazuje aj na batériu a nabíjanie. Batéria by mala byť kvalitná a vydržať dlhý čas na jedno nabitie, nabíjanie by bolo dostupné prostredníctvom 100 W adaptéra. Rámik smartfónu má byť podľa neho kovový a zadná strana telefónu sklenená. Zatiaľ však nemožno určiť, čo je na jeho tvrdení pravdivé. Budeme si tak musieť ešte chvíľu počkať.

Zdroj: gsmarena.com, Weibo

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.