Úplne iný reproduktor než to, čo ste doteraz videli. Lietajúci tanier, ktorý zároveň prehráva zvuk. Koncept vhodný pre deti a všetkých, čo sa radi zabávajú pri tejto hre. Stále je tu spojenie s Bluetooth, preto by ste nemali od seba stáť viac ako 15 metrov. Tanier je stabilný a celkovo je dobre vyvážený. Ma v sebe 400 mAh batériu, ktorá vydrží prehrávať hudbu 2 hodiny. Na hornej strane sú ovládacie prvky hlasitosti a prepínania hudby, vypnutia a pozastavenia. Aj napriek tomu, že je to v zásade lietajúci tanier, samotné ovládanie reproduktora je prínosom.

Výrobca nezabudol na certifikovanú ochranu a konštrukčne ju implementoval vo verzii IPX4. To znamená, že odolá postriekaniu vodou alebo dažďu. Nie je ale vhodný na pohadzovanie vo veľkom bazéne. Samotný tanier sa naozaj dobre hádže ale kvôli elektronike v jeho strede je ťažší ako bežný. Bude treba vynaložiť podstatne viac energie na jeho hodenie a dlhý let.

Zvuk

Je jasné, že tento reproduktor v lietajúcom tanieri sa len ťažko bude merať s ostatnými. Výrobca pripravil produkt, ktorý je určený na zábavu, nie na presnú reprodukciou zvuku. Kvôli výraznej absencii basov sa o presnosti baviť nemôžeme. Hrá hlasno a lietajúcemu disku od Hamy dávame za pravdu, že je to neopozeraný koncept, ktorý rozhodne zaujme.

TOP argument

  • Zábava pre deti
Označenie reproduktora / Technické parametreHama Flying Sound Disc
Typ1.0
Frekvenčný rozsah [Hz]180 ÷ 20 000
Výkon RMS [W]3
Aux innie
Bluetooth4.2
NFCnie
OdolnosťIPX4
Výdrž batérie [h]2
Vyhotovenieplast
Rozmery [mm]270 × 33
Hodnotenie
Kvalita zvuku1/5
Výbava1/5
Pomer cena / výkon4/5
Cena [EUR s DPH]19,99
thumbs-up-icon

Výhody

  • Pružná konštrukcia
  • Vyvážený
  • Výdrž 2 hodiny

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • Bez nízkych tónov

Verdikt

Hama Flying Sound Disc je rozhodne zaujímavosť. Odporúčame ako zábavu pre deti, tam nájde svoje najväčšie uplatnenie.

Zapožičal: Hama Slovakia

Cena: 19,99 €

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.