Hama uRage Morph je štýlová herná myš pre menej náročných hráčov. Poteší najmä systémom vymeniteľných krytov. V špeciálnom balení, ktoré sme testovali aj my, ich nájdete až 5 a každý zodpovedá inému hernému žánru. Výmena krytov je jednoduchá, tento úkon zvládnete v priebehu pol minúty.

Bez ohľadu na vymeniteľné kryty, uRage Morph je štandardná myš. Má symetrický dizajn, takže ju môžu používať ľaváci aj praváci. Ľavákom sa však bude trochu komplikovanejšie používať dvojica bočných tlačidiel. Myš okrem nich ponúka aj dve hlavné tlačidlá so spínačmi Omron, stláčateľné scrollovacie koliesko a DPI tlačidlo.

Optický senzor ponúka rozlíšenie od 600 do 2400 DPI a obnovovaciu frekvenciu na úrovni 1 000 Hz. USB kábel má dĺžku 1,8 metra, k dispozícii nie je žiaden softvér na úpravu nastavení. Kábel má opletenie, čo pomáha zabraňovať zauzlovaniu.

Myška sa drží v ruke pohodlne, nešmýkala sa nám. Párkrát sa nám však stalo, že sme nechtiac pri stláčaní ľavého tlačidla stlačili prostredníkom aj pravé tlačidlo. Je to dané tým, že na stlačenie pravého tlačidla stačí vyvinúť nižší tlak v porovnaní s tým ľavým.

Hama uRage Morph ponúka teda základné parametre, ktoré budú vyhovovať menej náročným alebo mladším hráčom. Tých poteší aj systém vymeniteľných krytov, ktorý dodáva myške šmrnc.

thumbs-up-icon

Výhody

  • systém vymeniteľných krytov
  • 5 krytov priamo v balení
  • opletený kábel

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • stlačenie pravého tlačidla vyžaduje viditeľne nižší tlak v porovnaní s ľavým tlačidlom

Cena: 19,90 EUR

Zapožičal: Hama

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit