Reproduktor do vrecka. Naozaj sa zmestí, a to nielen do zadného. Môžete si ho pripnúť na ruksak alebo na opasok.

Skoba je vo vnútri balenia, rovnako tak aj napájací microUSB kábel a prepojovací 3,5 mm audio. Nechýba bezdrôtové prepojenie cez Bluetooth. Reproduktor má z pohľadu technických parametrov „muší“ výkon 3 W. Na také malé telo je to postačujúce. Výrobca ho spravil odolným voči ošpliechaniu vodou a voči pádom. Je pravda, že konštrukcia tomu odpovedá, ani jedno by sme však nepreháňali. Najmä z dôvodu chýbajúceho krytu konektorov.

Je vybavený viac funkciami, než by sme si mohli želať. Navyše má čítačku na microSD karty do kapacity 32 GB. Konektory sú na spodnej strane, takže mierne naklonia reproduktor smerom k vám. V bezdrôtovom režime sa dá postaviť na svoje lemovanie. Je dobre vyvážený a tak bude fungovať aj v režime na výšku. Na jednej strane obvodu sú štyri ovládacie tlačidlá. Výrobca ich trochu prekombinoval a šetril miestom. Majú zdvojenú funkciu a na úpravu hlasitosti treba dlhšie podržať tlačidlo plus alebo mínus, inak si prehodíte skladbu. Tlačidlom na vypnutie sa zároveň prepína režim medzi BT, AUX a pamäťovou kartou.

Zvuk je v tomto prípade limitovaný najmä tým, že je tu jeden širokospektrálny menič. Basy tu síce sú, ale je lepšie im pomôcť cez ekvalizér a trochu skresliť zvuk. Odporúčame ho na nenáročné počúvanie. Je to skôr osobné audio, do malej miestnosti resp. najmä tichej miestnosti. Pri strednej hlasitosti je zvuk najlepší a nebude zbytočne deformovaný pretlačenými výškami.

Označenie reproduktora/ Technické parametreHoco BS9
Typ1.0
Frekvenčný rozsah [Hz]N/A
Výkon RMS [W]3
Aux ináno
Bluetooth2.1
Výstup na slúchadlánie
NFCnie
Ovládaniehlasitosť, hudba, hovory
Odolnosťnemá
Výdrž batérie [h]5
Vyhotovenieplast
Rozmery [mm]90 × 90 × 40
Hodnotenie
Kvalita zvuku2/5
Výbava4/5
Pomer cena/možnosti4/5
Cena [EUR s DPH]29,90
thumbs-up-icon

Výhody

  • cena
  • miniatúrny rozmer
  • výbava

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • základný zvuk

Verdikt

Hoco BS9 je reproduktor s malými rozmermi a zmestí sa naozaj všade. Je vhodný na základné počúvanie a na rozšírenie výkonu reproduktora zo smartfónu. S pamäťovou kartou dokáže hrať aj bez pripojenia externého zariadenia.

Zapožičal: www.hocostore.sk

Cena: 29,90 EUR

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.