Slúchadlá za taký lacný peniaz, že si rovno kúpite dvoje, keby sa jedny pokazili. Vzhľadom na kvalitu spracovania si ale dvoje kupovať nebudete musieť.

Kábel týchto in-ear slúchadiel do uší je trochu pevnejší, než sme zvyknutí. Niečo ale vydrží. Pri použití so smartfónom je výhoda konektora typu I, o to viac ak nosíte smartfón vo vrecku. Kábel má farebné spracovanie vo forme krútených vodičov. Vyzerá to pekne, avšak ide len o vizuál. Vonkajšia ochranná vrstva je jednoliata.

Súčasťou balenia sú tri veľkosti návlekov. Netradičnou vlastnosťou je ich farebný variant. Ľavé a pravé od seba odlíšite tým, že jedny sú biele a druhé červené. Miesto, na ktoré sa nasadia na zvukový menič, je farebne odlíšené. To vám umožní ľahšie rozpoznať pravé a ľavé slúchadlo. Je to detail, nakoľko pravé si zapamätáte aj podľa toho, že je na ňom mikrofón s tlačidlom.

Slúchadlá výborne sedia v uchu. Nijako netlačia a navyše majú značné pasívne odhlučnenie. Už ich vložením do zvukovodu návleky odhlučnia základný šum. Nehrajú síce tak dobre, ako najdrahšie slúchadlá v teste (od Samsungu), ale hrajú dosť dobre na to, aby sme ich odporučili. Za takúto cenu určite. Basy sú výrazné, jemná odchýlka a je v oblasti na pomedzí vysokých a nízkych tónov. Po chvíli to prestanete registrovať.

Názov modelu / Technické parametreThomson EAR3207AN
Typdrôtové
Veľkosť meniča [mm]10
Odhlučnenie od okoliakonštrukciou
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]20 ÷ 20 000
Typ konektoraI konektor
NFCnemá
Výdrž batérie [hod.]N/A
Hodnotenie
Vlastné odhlučnenie4/5
Odhlučnenie od okolia3/5
Kvalita reprodukcie3/5
Pomer cena / celkové možnosti5/5
Cena [EUR s DPH]10,99
thumbs-up-icon

Výhody

  • cena
  • dobrý zvuk
  • spracovanie kábla
  • vhodné aj na ležanie

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • žiadne podstatné

Verdikt

Thomson EAR3207AN predstavujú cenový tip. Nie sú to dokonalé slúchadlá, to za cenu 11 eur ani nie je možné. Poslúžia na bežné počúvanie hudby a telefonovanie. Odporúčame každému, kto chce dobrý zvuk za ešte lepšiu cenu. Majú veľmi dobrý tvar a môžete s nimi na uchu aj ležať.

Zapožičal: Hama Slovakia

Cena: 10,99 €

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.