Ústna sprcha slúži na vyčistenie medzizubných priestorov. Radi by sme „velebili“ sonické kefky po každej stránke, no tento doplnok má svoj zmysel. To aj popri používaní tohto typu kefky.

Zubná sprcha vyčistí a doslova prepláchne vaše ústa. Budete prekvapení, koľko nečistôt ešte dokáže medzi zubami prepláchnuť. Prúd sa dá nastaviť na jeden z troch režimov. Používanie nie je nijako komplikované. Do nádržky napustíte vodu a potom prístroj zapnete.

Treba si dávať pozor na to, že kým prídete na správny grif, budete mať trochu viac vody na umývadle a zrkadle. Na menej príjemné bodanie si po čase zvyknete a za čistejšie zuby a ústnu dutinu to bude stáť za to. O to viac je vhodný pre ľudí so strojčekom na zuby.

Nádobka má kapacitu 150 ml, čo je zároveň vhodné na jeden cyklus čistenia. Môžete si ju naplniť znova, no z našej skúsenosti sme nemali potrebu opakovať proces čistenia. Nabíjanie je indukčné, rovnako ako pri kefke SonicBrush Compact a takisto je tu časovač, ktorý proces čistenia po dvoch minútach zastaví.

Samozrejme, máte na výber aj vy a môžete ho ukončiť podľa potreby. Princíp dvoch tlačidiel (zapnutie/vypnutie a výber režimu) používa aj zubná kefka. Pre tých, čo si kúpia viac produktov tejto značky, je to detail v podobe zjednotenej formy ovládania ich zariadení, a to kvitujeme.

Priamo v balení sú dve náhradné hlavice. Zariadenie samotné je rovnako ako kefka, vodoodolné, sprcha s certifikáciou IPX3 a nabíjacia stanica s IPX7.

Cena: 44,90 €

Zapožičal: Truelife

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.