Po boku série Redmi Note 13 sa objavila aj dvojica nových slúchadiel s označením Redmi Buds 5 (Pro).

Xiaomi sa pýši svojím širokým portfóliom produktov, ktoré sú určené takmer pre každého. A tak, ako prezentuje svoje vlajkové lode, ktoré sa už čoskoro objavia v podobe série Xiaomi 14, tak vsádza aj na lacnejšie produkty. Tie zvyčajne spadajú pod značku Redmi a rovnako je to aj v prípade nových slúchadiel Redmi Buds 5, resp. Buds 5 Pro. Aj napriek nižšej cene však slúchadlá ponúkajú vylepšenia a pokročilé funkcie, ktorými sa snažia na trhu presadiť.

Redmi Buds 5 Pro

Lepšou verziou z dvojice slúchadiel, avšak s vyššou cenou, sú slúchadlá s označením Redmi Buds 5 Pro. Tieto Bluetooth slúchadlá prichádzajú s novým režimom pre verný zvuk, vďaka čomu si svoju hudbu či videá užijete ešte viac. Taktiež podporujú LDAC11 Bluetooth kodek pre bezdrôtové pripojenie k zariadeniu. Či už teda ide o počítač, smartfón, tablet alebo iné zariadenie, pripojíte sa rýchlo a spoľahlivo.

Redmi Buds 5 ProZdroj: Xiaomi
Redmi Buds 5 Pro

Čo však mnohých určite zaujíma je podpora aktívneho potlačenia hluku (ANC). ANC je v tomto prípade až do 52 dB a ide o pokročilý systém potlačenia hluku. Na výber pritom máte z troch režimov potlačenia hluku, adaptívny režim AI a tri ďalšie režimy transparentnosti. Pre lepšie prispôsobenie počúvania Redmi Buds 5 Pro ponúkajú 5 rôznych profilov EQ.

Redmi Buds 5 ProZdroj: Xiaomi
Redmi Buds 5 Pro

Celkovo slúchadlá Redmi Buds 5 Pro vydržia na jedno nabitie až 10 hodín, pričom spolu s púzdrom sa ich výdrž predĺži až na 38 hodín. Cena slúchadiel je stanovená na 79,90 eura.

Redmi Buds 5

Aj lacnejšie slúchadlá z tejto dvojice majú čo ponúknuť a určite si získajú mnoho fanúšikov. Redmi Buds 5 sú slúchadlá vybavené 46dB ANC s troma režimami, ktoré pokrývajú širokú škálu hluku. Problém teda nebudete mať ani v hlučnejšom prostredí, napríklad pri cestovaní alebo pri práci. Slúchadlá Redmi Buds 5 vydržia na jedno nabitie až 10 hodín a spolu s puzdrom dokonca 40 hodín.

Redmi Buds 5Zdroj: Xiaomi
Redmi Buds 5

Slúchadlá Redmi Buds 5 budú na trhu dostupné už za 49,90 eura, čo je na ich parametre skutočne atraktívna cena. Oba modely nových Bluetooth slúchadiel pritom podporujú aplikáciu Xiaomi Earbuds pre ešte lepšie ovládanie a prispôsobenie funkcií.

Zdroj: Xiaomi

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.