Už v minulosti sme sa mohli s touto stratégiou stretnúť.

Redmi 25. februára predstavilo trojicu zariadení série K40. Smartfóny sú vybavené čipsetmi Snapdragon 8, ponúkajú vysokú obnovovaciu frekvenciu a sú vybavené zostavou troch a štyroch fotoaparátov. 

Zatiaľ čo čakáme na globálny debut týchto zariadení, už začali prichádzať špekulácie o ich uvedení na trh. Ak sa budeme spoliehať na informácie z portálu PocketNow, Redmi K40 sa začne predávať na globálnom trhu pod značkou POCO. Jeden z náznakov je aj fakt, že smartfón s modelovým číslom priradeným k telefónu Redmi K40, bol na webovej stránke certifikácie uvedený aj pod značkou POCO. Modelové označenie je M2012K11AG. Detaily o globálnom uvedení sú však stále dosť nejasné.

Redmi K40 je vybavený 6,67-palcovým FullHD+ displejom s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a dotykovou vzorkovacou frekvenciou 360 Hz. Smartfón poháňa Snapdragon 870, ktorý dopĺňa až 12 GB RAM a 256 GB úložiska. Na zariadení beží Android 11 s MIUI 12.

Zostava fotoaparátov je v zložení – 48 Mpx hlavný + 8 Mpx ultraširokouhlý + 5 Mpx makroobjektív. Na prednej strane sa nachádza 20 Mpx selfie kamera. Z konektivity nechýba 5G, 4G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, GPS / A-GPS, NFC, infračervené rozhranie (IR) a port USB-C. Batéria zariadenia má kapacitu 4 520 mAh a podporuje rýchle 33 W nabíjanie. 

Cena základnej verzie Redmi K40 štartuje v prepočte na úrovni 310 dolárov (1999 juanov).

Zdroj: PocketNow

Prečítajte si aj:

Séria Redmi K40 oficiálne: Smartfóny so skvelým výkonom a pokročilou výbavou

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.