Modelový rad Redmi Note 14 príde s odvážnym novým dizajnom.

Séria smartfónov Redmi Note 14 sa začína pomaly rysovať. Viaceré úniky už stihli odkazovať na to, čo budú modely obsahovať vo výbave a pozornosť sa uberá najmä smerom modelu Redmi Note 14 Pro 5G. Tento telefón bude podľa kódových označení dostupný aj na globálnom trhu, pričom podľa všetkého bude symbolizovať prechod medzi strednou triedou a kategóriou zabijakov vlajkových lodí.

Najnovšie sa tento model objavil aj v renderoch a zadná strana tiež na reálnej snímke. Tieto snímky nám tak potvrdili pôvodné dohady o novom dizajne telefónu, ktorý by mal ponúknuť kruhový fotoaparát v centrálnej časti smartfónu. Redmi Note 14 Pro 5G sa teda bude podobať na drahšie telefóny, čo naznačujú aj nové snímky.

Redmi Note 14 Pro s novým dizajnom

Modelový rad Redmi Note už dlhšiu dobu využíva podobný dizajn s miernymi zmenami. Fotoaparáty má zvyčajne umiestnené v ľavom hornom rohu, čo si udržuje už od série Redmi Note 10. Pri najbližšej generácii však máme očakávať zmenu. Séria Redmi Note 14 tento zaužívaný dizajn zmení a fotoaparáty presunie do strednej časti a umiestnené by mali byť v kruhovom či mierne zaoblenom module.

Možný dizajn modelu Redmi Note 14 Pro 5GZdroj: xiaomiadictos.com
Možný dizajn modelu Redmi Note 14 Pro 5G

Ako môžete vidieť na tejto snímke, fotoaparát je zaoblený a jeho tvar mierne pripomína aj tvar loga spoločnosti Xiaomi. Model na snímke má byť Redmi Note 14 Pro 5G a keď si všimnete prevedenie, zadná strana by mohla byť z vegánskej kože. Použitie tohto materiálu pôsobí prémiovo a vyzerá to tak, že práve Note 14 Pro 5G bude smartfónom, ktorý bude prechodom medzi kategóriou strednej triedy a triedou zabijakov vlajkových lodí.

Na internete sa však objavil aj náčrt dvoch dizajnov, ktoré by mohli patriť práve modelu Redmi Note 14 Pro 5G. Jeden dizajn pritom odkazuje na úplne kruhový modul, druhý súhlasí so snímkou, ktorú môžete nájsť vyššie. V súčasnosti je ale už takmer isté, že Xiaomi experimentuje s dizajnom smartfónov a nová séria bude atraktívna nielen výbavou, ale aj zaujímavým dizajnom.

Možný dizajn modelu Redmi Note 14 Pro 5GZdroj: xiaomiadictos.com
Možný dizajn modelu Redmi Note 14 Pro 5G

Zdroj: xiaomiadictos.com

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.