4G verzia známeho tabletu Redmi Pad SE získa aj nový dizajn.

Tablet Redmi Pad SE v priebehu minulého roka oslovil množstvo fanúšikov takmer okamžite po predstavení a dokonca sa stal aj hitom Vianoc v rámci kategórie lacných tabletov. Tento tablet sme dokonca aj otestovali v redakcii a usúdili sme, že ide o skutočne dobrý tablet za málo peňazí. Minuloročná verzia však ponúkala pripojenie len do Wi-Fi siete, čo sa však s novou verziou vylepší.

Už o pár dní bude totiž predstavená nová verzia tabletu podporujúca aj 4G pripojenie. Zmeny vo výbave však oproti predchádzajúcej verzii neočakávame, možnosť pripojenia do siete pomocou karty SIM však bude dostatočným vylepšením na to, aby tablet oslovil zákazníkov.

Redmi Pad SE 4G s novým dizajnom

Možnosť pripojenia sa do 4G siete však nebude jedinou zmenou, ktorú nový tablet prinesie. Ako je možné vidieť na oficiálnych fotografiách od Xiaomi, zmenou si prejde aj dizajn, ktorý vsadí na nový modul fotoaparátu. Ten v prípade Redmi Pad SE 4G bude kruhový namiesto hranatého, aký využil práve jeho predchodca vo verzii Wi-Fi. Na snímke boli odhalené aj farby tabletu, ktoré budú dve. Jedna bude zelená a druhá zasa modrá, pričom výber farieb zrejme nebol náhodný. Ide totiž o rovnaké farby, aké boli využité v prípade modelov zo série Redmi Note 13. Rámčeky okolo displeja vyzerajú byť taktiež v porovnaní s pôvodným modelom hrubšie.

Redmi Pad SE 4GZdroj: gsmarena.com
Redmi Pad SE 4G

Predstavenie tabletu v 4G verzii prebehne už 29. júla. Xiaomi si tak na jeho predstavenie vybralo taktiež mesiac júl, ktorý už teraz využíva aj na predstavenie množstva nových produktov z rôzneho segmentu. Už 19. júla totiž čínsky výrobca predstaví novú generáciu skladateľných smartfónov, ktorá bude obsahovať aj nový model typu flip, inteligentné hodinky, slúchadlá a tiež fitnes náramok Xiaomi Smart Band 9.

Predstavenie tabletu je zatiaľ nahlásené pre indický trh. Nie je teda jasné, kde všade bude v predaji, no ak by sa objavil aj na globálnom trhu, určite by potešil mnohých fanúšikov. Záležať však bude tiež aj na jeho cene.

Zdroj: gsmarena.com, Xiaomi

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.