Jednoduchšie rozhranie ste ešte nevideli.

A to doslova, nakoľko ide o počiatočnú verziu. Rozhranie je na tejto adrese. Stále bude treba použiť mobilnú aplikáciu, ak chcete od banky viac ako len kontrolu zostatkov alebo nabitie účtu.

Čo sa týka platobných kariet, je tu možnosť kartu dočasne zablokovať alebo povoliť bezkontaktné platby. Webové rozhranie je zatiaľ naozaj základné pre mnohých nebude veľmi užitočné.

Vynikajúco je ale vyriešené prihlasovanie. Je previazané s mobilnou aplikáciou a použijete ju na prihlásenie do webovej verzie. Ak nemáte po ruke smartfón s vašou Revolut aplikáciou, môžete si nechať poslať 6-miestny kód na mobil vo forme SMS. Počas procesu autorizácie si vás webová stránka odfotí a tiež budete musieť zadať PIN kód, ktorý používate na prihlásenie do aplikácie.

Rozšírenie webového rozhrania vnímame ako správny krok. Aplikácia sa dá celkom rozumne ovládať, no občas je trochu neprehľadná. Najmä ak zohľadníme „tradičné“ rozhranie bankových webových stránok, aplikácií a zvyklostí. Revolut na to ide inak a možnosť spravovať svoj účet cez web mnohí privítajú.

revolut web banking

Rozhranie je skromné. Webová aplikácia zatiaľ nie je náhradou za mobilnú

Prečítajte si aj:

Revolut Junior pre deti je dostupný na Slovensku: Už aj pre štandardné účty (DOPLNENÉ)

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.