Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a riešení pre inteligentnú domácnosť, prichádza s novinkami v oblasti inteligentných senzorov.

Produkty Tapo T110 a Tapo S210 zabezpečia domácnosť, zvýšia komfort a pomôžu s úsporou energie. To všetko jednoducho a pohodlne vďaka unikátnemu ekosystému Tapo, v ktorom je možné spravovať všetky produkty. Obe novinky vyžadujú pripojenie k jednotke H100.

Tapo T110: Kontaktný senzor k zabezpečeniu dverí a okien
Inteligentný senzor Tapo T110 dokáže detegovať otvorené okná a dvere v reálnom čase. V kombinácii s mobilnou aplikáciou Tapo tak majú užívatelia okamžitý prehľad o zabezpečení domácnosti. Aplikácia zasiela ihneď notifikácie o zmene stavu a tiež vytvára štatistiku spúšťania senzora, čím je možné získať prehľad, či je v monitorovanom priestore všetko v poriadku.

Túto funkčnosť je možné využiť aj na monitorovanie otvárania a zatvárania dverí rôznych skriniek, poštovej schránky alebo chladničky. V prípade nutnosti dokáže spustiť sirénu, a odradiť tak prípadného zlodeja alebo nenásytného maškrtníka.

Inštalácia hubu pomocou lepiacej pásky 3M je jednoduchá a rýchla a v kombinácii s batériou, ktorej životnosť je až rok, predstavuje spoľahlivý a plne kompatibilný produkt dopĺňajúci rad integrovaného ekosystému Tapo.

Tapo S210: Inteligentný vypínač svetiel
Tradičné osvetlenie sa s inteligentným vypínačom Tapo S210 razom premení na dokonalý systém spĺňajúci parametre modernej inteligentnej domácnosti. Na to, aby boli svetlá ovládané hlasom pomocou Amazon Alexy alebo Asistentom Google či mobilným telefónom, pritom nie je nutné čokoľvek prepájať. Inteligentný vypínač Tapo totiž nepoužíva nulový vodič, a tak funguje v každom byte alebo dome.

Svetlá v interiéri je možné ovládať odkiaľkoľvek, čo je výhoda, ak je majiteľ domácnosti na dlhšiu dobu preč, typicky na dovolenke. Automatickým vypínaním a zapínaním svetiel môžete vytvoriť dojem, že je niekto doma, a odradiť nepozvaných návštevníkov.

Inštalácia vypínača je jednoduchá a zvládne ju aj laik. Nie je potrebná ani výmena žiaroviek. Životnosť batérií v senzore je dlhšia ako jeden rok a ich výmena tiež nepredstavuje žiadny technicky zložitý úkon.

Tapo P115: Inteligentná mini Wi-Fi zásuvka s meraním spotreby energie
Inteligentná zásuvka P115 je efektívny nástroj pre správu spotrebičov a sledovanie ich spotreby elektrickej energie v reálnom čase. Užívateľom umožní žiť pohodlnejšie, lacnejšie a ekologickejšie, pretože sa pripojené zariadenia budú zapínať a vypínať iba vtedy, keď je to potrebné.

Pomocou mobilnej aplikácie je možné spravovať všetky inteligentné zásuvky, ale aj ďalšie produkty značky Tapo, sledovať spotrebu energie, spájať zariadenia do jednej skupiny a hromadne ich ovládať. Režim Preč simuluje stav, akoby bol niekto doma, čo odrádza prípadných zlodejov. Pripojenú lampičku je možné spúšťať automaticky alebo pomocou mobilnej aplikácie pokojne z druhej strany planéty. Pri prípadnom výpadku internetového pripojenia dokáže zásuvka fungovať aj v nastavenom automatickom režime.

Jednoduchý dizajn umožňuje využitie aj susednej zásuvky, pretože neprekáža a je možné pripájať ďalšie spotrebiče hneď vedľa seba. Je vyrobená z materiálu, ktorý spomaľuje horenie, disponuje detskou poistkou a odolnou konštrukciou, takže skvele zapadá do rodiny inteligentných zariadení Tapo.

Kľúčové vlastnosti inteligentných zariadení Tapo:

  • Monitoring v reálnom čase a okamžité notifikácie
  • Jednoduchá správa pomocou aplikácie Tapo
  • Jednoduchá inštalácia, použitie aj nastavenie
  • Inteligentná automatizácia
  • Podpora inteligentných akcií
  • Kompatibilné s operačnými systémami Android a iOS

Viac informácií o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/smart-home/smart-sensor/tapo-t110/
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/smart-switch/tapo-s210/

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/smart-plug/tapo-p115/

Značky: