Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

SpyShop24.cz uvádza na slovenský trh bezpečnostnú bránu SE-1008 na bezkontaktné meranie teploty s kapacitou až 70 osôb za minútu

Bezpečnostná priechodná brána SE-1008 je moderný detekčný rám, ktorý slúži na zvýšenie bezpečnosti v miestach s vysokým pohybom osôb, ako sú veľké firmy, školy, nemocnice, štátne úrady a inštitúcie, športoviská alebo hromadné akcie. Bezpečnostná brána zabezpečuje rýchle, automatické a účinné meranie teploty ľudského tela a podieľa sa na znižovaní šírenia nebezpečných vírusov, ako je koronavírus (Covid-19), ale aj prasacia chrípka, SARS a iné infekcie, ktoré sa okrem iného manifestujú zvýšenou telesnou teplotou. SE-1008 používa pokročilý IR senzor, meria bezdotykovo s vysokou presnosťou a chráni bezpečie kontrolovaných osôb.

 „V dobe epidemiologického nebezpečia, akým je aktuálne COVID-19, je rutinná kontrola telesnej teploty nevyhnutným postupom na zaistenie bezpečnosti. Za týmto účelom bol vyvinutý detekčný rám SE-1008 umožňujúci rýchlu a bezdotykovú kontrolu telesnej teploty. Citlivý senzor okamžite zareaguje na teplotu nad 37 °C a automaticky zobrazí informáciu na LED displeji,“ vysvetľuje Damian Teichert, marketingový manažér SpyShop24.cz pre Slovensko a Českú republiku, a dodáva: „SE-1008 je užitočný nástroj napríklad pre verejné a vládne inštitúcie najmä v dobe vysokého rizika prenosu infekčných chorôb. Spoľahlivo si povedie pri kontrole správnych inštitúcií, nemocníc, väzení, letísk, športovísk alebo pri hromadných akciách.

Bezpečnostná priechodná brána SE-1008 sa už osvedčila počas dlhého a náročného používania v rôznych kritických podmienkach. Vyznačuje sa spoľahlivou konštrukciou a použitím ohňovzdorných materiálov. Montáž je rýchla (10 minút) a prevádzka jednoduchá. Nízka celková hmotnosť (35 kg) uľahčuje manipuláciu a prevádzku. Brána pracuje spoľahlivo v rozmedzí okolitej teploty od 16 °C do 35 °C. Proces merania prebieha automaticky, umiestnením čela alebo zápästia pred IR senzor. K detekcii stačí vzdialenosť 2 až 5 cm. Meranie je teda celkom bezdotykové. Rám zareaguje pri detekovaní telesnej teploty vyššej než 37 °C. Túto hranici je možné zmeniť v rozsahu ±0,1 °C. Kapacita merania je až sedemdesiat osôb za minútu.  Všetky vykonané merania a poplachy sa automaticky počítajú a priebežne zobrazujú na hlavnom paneli. Na zvýšenie spoľahlivosti vykonaných kontrol je dostupná taktiež verzia rámu s dvomi IR senzormi.

Cena a dostupnosť:

Bezpečnostná priechodná brána SE-1008 sa dodáva na slovenský trh prostredníctvom internetového obchodu Spyshop24.cz za 2 519 EUR vrátane DPH.

Technické špecifikácie

Napájanie: sieťové AC 100 V – 240 V

Alarm: vizuálny a zvukový

Korpus: hliníkový a odolný

Konštrukcia: modulová

Elektronický systém: integrovaný

Minimálna teplota tela: ≥37 °C

Možnosť nastavenia min. teploty: ±0,1 °C

Presnosť: 0,3 °C

Meranie teploty: čelo alebo zápästie

Počet meraní: až 70 osôb za minútu

Počítadlo meraní: áno

Pracovné teploty: 16 °C až 35 °C

Použitie: v interiéri

Hmotnosť: 35 kg

Viac na:

https://www.spyshop24.cz/pruchozi-brana-se-1008-pro-bezkontaktni-mereni-teploty-tela-1940.html

 

Značky: