Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chýba vám skutočne všestranný pomocník v domácnosti? Nový tyčový vysávač Electrolux Well Q8 je nástupcom obľúbeného vysávača Ergorapido a rovnako ako on splní všetky vaše požiadavky pre pohodlné, rýchle a skutočne všestranné vysávanie. Navyše je plne sklopiteľný, vďaka čomu sa dostanete aj pod nízky nábytok. Pomocou extra dlhej štrbinovej hubice môžete vysávať aj vo výškach. S odnímateľnou ručnou jednotkou a dlhou výdržou batérie vás nebude nič limitovať.

Nekompromisný výkon po celú dobu vysávania

Tyčový vysávač Well Q8 po celú dobu vysávania ponúka nekompromisný výkon. Axiálna cyklónová technológia zaistí plný výkon po celý čas, dokonca aj vtedy, keď je zásobník plný. S výdržou batérie až 55 minút zvládnete vysať naozaj veľkú plochu (model WQ81-ALRS, režim Eco).

Bohaté príslušenstvo vždy poruke

Všetko príslušenstvo vysávača Well Q8 nájdete priamo na samotnom vysávači. V priebehu okamihu tak môžete k vysávaču pripevniť extra dlhú štrbinovú hubicu či prachovú kefu, s ktorými sa dostanete naozaj do každého kúta. Ak príslušenstvo nebudete potrebovať, zostane pripevnené k telu vysávača a pripravené na ďalšie veľké aj malé upratovanie.

Ergonomický dizajn pre všestranné vysávanie

Vďaka ergonomickému tvaru a pohodlnej rukoväti budete môcť upratovať s ešte ľahšia rukou. Hmotnosť vysávača v ruke je len 0,5 – 0,9 kg, a tak sa nemusíte báť ani upratovania vo výškach. Vysávač Well Q8 je plne sklopiteľný a dosiahnete s ním aj pod gauč a všetky ďalšie zdanlivo nedostupné miesta nad 135 mm. S odnímateľnou ručnou jednotkou a prachovou kefou pohodlne vysajete napríklad zásuvky a ďalšie zákutia. Skrátka, všestranné upratovanie celej domácnosti. So zabudovaným LED osvetlením uvidíte prach aj v tých najtmavších kútoch.

Päť fáz filtrovania vzduchu

Päťstupňová filtrácia cez materiál E10 odstraňuje až 99,99 % častíc prachu menších ako jeden mikrometer. Po upratovaní tak doma získate nielen dokonale čisté, ale aj zdravšie prostredie.

Vysoký sací výkon oceníte na kobercoch aj tvrdých podlahách. Pre starostlivosť práve o tvrdé podlahy je určená hubica PowerPro, ktorá sa vyznačuje špeciálnym leštiacim efektom. Podlaha tak bude nielen čistá, ale aj krásne vyleštená. Uzavretý hubicový systém vysávača vytvára rýchlejšie prúdenie vzduchu a efektívne tak vysaje prach aj z tých najužších miest.

Vďaka praktickej funkcii BrushRollClean™ jedným zošliapnutím vyčistíte kefu v hubici. Stačí stlačiť tlačidlo a z kefy sa odstránia všetky namotané vlasy a vlákna. Funkcia je automatická a kefu je možné vyčistiť, aj keď je vysávač vypnutý.

Výbava nielen pre alergikov

Nielen alergici ocenia možnosť dokonale si povysávať postele a pohovku pomocou špeciálnej hubice BedPro UV+, ktorá je súčasťou modelu WQ81-ALRS. Vyčistíte tak prach aj nečistoty, s ktorými by si bežné hubice neporadili. Odmenou vám bude čistý a zdravý domov. Nielen vysávač Well Q8, ale aj nižšie rady Well Q7 a Well Q6 ponúkajú možnosti rozmanitého príslušenstva, ktoré prídu vhod nielen alergikom, ale napríklad aj majiteľom domácich miláčikov. Stačí si vybrať model, ktorý vám bude najviac vyhovovať práve pre vaše všestranné vysávanie.

Značky: