Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Zyxel novými prístupovými bodmi štandardu 802.11ax otvára ďalšie možnosti zákazníkom, ktorí chcú všetkým užívateľom poskytovať vysoko výkonnú a spoľahlivú WiFi. Podrobnosti prináša Petr Koudelka, Senior Sales Engineer vo spoločnosti Zyxel Networks.

O štandarde WiFi 6 a jeho výhodách ste už určite veľa počuli. Možno tiež viete, že už v máji spoločnosť Zyxel na trh uviedla svoj prvý prístupový bod kompatibilný s týmto štandardom, konkrétne model WAX650S. Ten sa okamžite stretol s veľkým záujmom užívateľov, ktorý ďalej rastie s tým, ako sa zlepšuje ponuka mobilných zariadení s podporou najnovšieho štandardu.

S ohľadom na rastúcu obľubu WiFi 6 je teda uvedenie nových prístupových bodov veľmi dobre načasované. Prístupový bod NWA110AX je základný model navrhnutý s dôrazom na potreby menších firiem, ktoré vyžadujú kompatibilitu so štandardom WiFi 6, zatiaľčo WAX510D je určený pre tie malé a stredne veľké organizácie, ktoré potrebujú zaistiť po celý deň pripojenie pre vyšší počet užívateľov a hostí.

Vzdialená správa

Model NWA110AX podporuje riešenie NebulaFlex, takže správcovia a poskytovatelia riadených služieb ho môžu na diaľku konfigurovať, monitorovať a spravovať prostredníctvom riadiaceho centra Nebula Control Centre. Tento prístupový bod s duálnym rádiom umožňuje vysokú rýchlosť prenosu dát a pomocou technológie chytrej antény eliminuje rušenie v rovnakom kanáli, čo prispieva k vyššej sile signálu a zaisťuje čo najlepší výkon pre všetkých pripojených užívateľov.

Model WAX510D ponúka všetko z výššie uvedeného a ešte niečo naviac. Tiež sa jedná o prístupový bod s duálnym rádiom, ktorý pre zaistenie maximálneho pokrytia a minimálneho rušenia umožňuje inštaláciu na stenu alebo na strop. Ovládať ho je možné aj cez platformu NebulaFlex Pro, takže užívatelia môžu jednoducho a rýchle prepínať medzi samostatnou prevádzkou, správou pomocou kontroléru a riadením po cloude. Model WAX510D je dodávaný s ročnou licenciou Nebula Professional Pack.

Tieto dva prístupové body vhodne doplňujú už spomenutý model WAX650S, ktorý zostáva naším kľúčovým produktom na poli WiFi 6 a svojou vysokou rýchlosťou a kapacitou uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov. Vedľa mimoriadneho výkonu prístupový bod WAX650S ponúka tiež multigigabitový Ethernet PoE port a dodatočný 1Gbps Ethernet port pre maximálnu flexibilitu.

Špičkový výkon

Vďaka najmodernejším technológiám dosahujú všetky naše prístupové body štandardu WiFi 6 až šestkrát vyššiu priepustnosť než prístupové body štandardu 11ac a umožňujú bezproblémové pripojenie viacerých zariadení. Všetci užívatelia si tak môžu vychutnať rovnako kvalitné a spoľahlivé pripojenie na internet.

Novinky v našom portfóliu ponúkajú prvotriedny výkon, hravo zvládnu vyššie počty užívateľov a našim zákazníkom umožňujú vždy poskytovať rýchlejšiu a spoľahlivejšiu WiFi pre všetkých užívateľov. Preto asi nikoho neprekvapí, s akým nadšením ich uvádzame na trh. Mnohí užívatelia si v uplynulých mesiacoch zakúpili lepšie notebooky, tablety alebo chytré telefóny. Vzhľadom k tomu, že na pracoviskách aj ďalších miestach je naďalej nevyhnutné dodržovať sociálny odstup, je možné očakávať ďalšie zvýšenie dopytu po rýchlej, spoľahlivej a výkonnej konektivite, ktorú prináša štandard WiFi 6.

Značky: