Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Väčšina malých firemných tlačiarní a multifunkčných zariadení je využiteľná v bežnej prevádzke, samozrejme s obmedzenou výkonnosťou a spoľahlivosťou. Ťažko sa nastavujú a nespĺňajú ani požiadavky, ktoré v dnešnej dobe firmy potrebujú. To sa ale mení.

Xerox predstavil farebnú tlačiareň Xerox Phaser 6510 a multifunkčnú farebnú tlačiareň Xerox WorkCentre 6515. Hneď po rozbalení ponúkajú jednoduché nastavenie a efektívne nástroje, ako je obojstranná tlač alebo v prípade multifunkčného zariadenia súbežné obojstranné snímanie dokumentov. Multifunkčné zariadenie tiež disponuje päťpalcovou dotykovou obrazovkou podobnou tabletu. Prívetivé užívateľské rozhranie umožňuje ovládať zariadenie pomocou aplikácií a okrem iného ponúka náhľad skenov, funkcie na následnú úpravu, intuitívnu navigáciu a možnosť prispôsobenia svojim pracovným postupom. Novo uvedené tlačiarne majú k dispozícií zásobníky papiera s kapacitou až 850 listov a nový Super-Fine EA toner. Takéto parametre mávajú obvykle len tlačiarne vo veľkých podnikoch.

„Až doteraz boli možnosti tlače pre malé firmy obmedzené na menej výkonné zariadenia, a to limitovalo množstvo a typy úloh, ktoré malé podniky mohli zvládnuť samy,“ hovorí Ondřej Vltavský, produktový manažér spoločnosti XEROX. „Trh čakal na cenovo dostupné, vysoko výkonné výrobky, ako sú tie, ktoré teraz ponúkame.“

Napríklad malé realitné kancelárie teraz môžu samy, behom niekoľkých minút, tlačiť luxusné brožúry bez toho, aby to bolo na úkor kvality a presnosti farieb. Tie isté kancelárie môžu potom navyše digitalizovať zmluvy a návrhy pre zákazníkov, okamžite ich odosielať svojim maklérom do terénu a vytvárať verzie s možnosťou vyhľadávania v texte, ktoré uľahčí archivovanie.

Nová tlačiareň Xerox Phaser 6510 a multifunkčná farebná tlačiareň Xerox WorkCentre 6515  taktiež poskytuje možnosť pripojenia ľubovoľného zariadenia. To umožňuje zamestnancom tlačiť z tabletu alebo mobilného telefónu v prípade, že pracujú mimo kancelárie. Zaniká tak potreba presúvať kvôli tlači dokumenty do PC.

Výsledky, ktoré priťahujú pozornosť

Vylepšenia nového Super-Fine EA toneru, ktorý Xerox predstavil s farebnou tlačiarňou Phaser 6510 a multifunkčnou farebnou tlačiarňou WorkCentre 6515 – umožňujú presnejšiu a detailnejšiu tlač. Farba je pôsobivá a priťahuje pozornosť čitateľov. Podľa U.S. Bureau of Advertising, farba použitá na tlačených materiáloch zvyšuje čitateľnosť o 80 percent a rozsah pozornosti o 82 percent.

Veľký potenciál produktivity

Kľúčové vlastnosti tlačiarní Xerox Phaser 6510 a farebnej multifunkčnej tlačiarne WorkCentre 6515:

  • Pripojenie k sieti Wi-Fi Direct pre bezpečnú tlač z mobilných telefónov a tabletov;
  • Jednoduchá mobilná tlač s Apple AirPrint, Google Cloud Print, Xerox Print Service Plug-In for Android a Mopria;
  • Možnosť viacnásobného skenovania priamo do e-mailu, FTP, firemnej siete alebo do pamäťového zariadenia USB s možnosťou poslať sken do niekoľkých cieľov v rámci jedného skenovania;
  • Cloudové pripojenie pre skenovanie a tlač priamo do, ale i z cloudového zariadenia s Xerox Mobile Link;
  • Pracovný cyklus 50 000 strán mesačne a rýchlosť tlače až 30 strán za minútu;
  • Súbežné obojstranné skenovanie rýchlosťou až 37 výtlačkov za minútu a natívne rozlíšenie 1200 x 2400 dpi ponúka jedinečnú reprodukciu farieb a brilantný výkon.

Dostupnosť a cena

Farebná tlačiareň Xerox Phaser 6510 a multifunkčná farebná tlačiareň WorkCentre 6515 sú ihneď dostupné po celom svete v eshope alebo u predajných partnerov Xeroxu. Farebnú tlačiareň Phaser 6510 si zaobstaráte za odporúčanú maloobchodnú cenu 308 € a multifunkčné farebné tlačiarne WorkCentre 6515 za 429 €.

Značky: