Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

 Spoločnosť Xerox oznámila vymenovanie Johna Bruna do funkcie prezidenta a prevádzkového riaditeľa. Bruno prichádza do tímu po povýšení Stevena Bandrowczaka na výkonného riaditeľa na začiatku tohto roka. V tejto funkcii bude úzko spolupracovať s generálnym riaditeľom a celým vedením na utváraní globálnej stratégie Xeroxu a bude zodpovedný za rozvoj prevádzkových modelov s cieľom zlepšiť výkonnosť spoločnosti. Bude tiež dohliadať na globálne ponuky, poskytovanie služieb, marketing, výrobu, dodávateľský reťazec, nákup, informačné technológie a obchodné oddelenie IT služieb spoločnosti Xerox.

John má za sebou desiatky rokov skúseností s riadením obchodu, technológií a prevádzky v spoločnostiach z rebríčka Fortune 500 naprieč širokou škálou odvetví. Také skúsenosti sú veľmi prínosné pre smer, ktorým sa v spoločnosti Xerox uberáme,uviedol Steven Bandrowczak, výkonný riaditeľ spoločnosti Xerox. „Johnove odborné znalosti nám pomôžu rozvíjať náš prevádzkový model zameraný na klientov a umožnia nám vytvárať ešte lepšiu celkovú zákaznícku skúsenosť.

Bruno prichádza do spoločnosti Xerox po siedmich rokoch pôsobenia v spoločnosti Aon, kde naposledy zastával funkciu prevádzkového riaditeľa a výkonného riaditeľa divízie Data & Analytic Services. Počas svojej tridsaťročnej kariéry zastával vedúce pozície okrem iného v spoločnostiach NCR Corporation, United Parcel Service, Cisco Systems, Merrill Lynch a Goldman Sachs.

„Je mi cťou prevziať novú rolu a spolupracovať so Stevom a talentovaným manažérskym tímom ako prezident a prevádzkový riaditeľ spoločnosti Xerox,uviedol Bruno. „Teším sa, že spolu so všetkými svojimi novými kolegami po celom svete zaistíme prevádzkové inovácie, ktoré potešia našich zákazníkov a ktoré teraz aj v budúcnosti poskytnú ich pracoviskám kľúčové technológie, ktoré od spoločnosti Xerox očakávajú.

Značky: