Povedzme nie až tak napínavú tému o práčkach premenil tandem zložený z herečky Kristíny Farkašovej a produktového manažéra zo Samsungu Michala Kollára na zatiaľ najzábavnejšiu tlačovku tohto roka.

SamsungKrisitna

Zabudnuté ponožky na dne koša už nemusíte prať až v ďalšej várke. Práčky Samsung AddWash s predným plnením totiž umožňujú vkladať bielizeň aj počas pracieho cyklu. Podľa prieskumu spoločnosti Samsung by túto funkciu u svojej práčky uvítalo viac ako 85 % užívateľov.

SamsungKrisitna-2

K tejto správe sme pripravili aj video

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. prichádza s revolučnou práčkou Samsung WW7500 AddWash, ktorá umožňuje pridať kusy oblečenia, prací prášok či aviváž v priebehu pracieho cyklu. Práčka je totiž vybavená špeciálnymi dvierkami, ktoré sú umiestnené vo vrchnej časti hlavných dvierok.

SamsungKrisitna-3

Podľa prieskumov spoločnosti Samsung, ktorý sa uskutočnil koncom minulého roka sa už takmer 98 % užívateľov stalo, že zabudli vložiť do práčky kus bielizne, ktorý pôvodne chceli vyprať*.

Práčka AddWash bude na slovenskom trhu dostupná od marca 2016 v modelových radoch WW7500 za odporúčanú maloobchodnú cenu 914 €, WW6500 za 679 € a WW5500 za 599 €.

Špeciálne dvierka ušetria čas

„S novou práčkou so špeciálnymi dvierkami AddWash sa už nemusíte stresovať, či do práčky vložíte všetko oblečenie. Vďaka AddWashu už nebudú žiadne zabudnuté kusy a pranie v ďalšej várke,“ uviedol Michal Kollár, produktový manažér pre oblasť prania v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

SamsungKrisitna-4

Celý proces vkladania bielizne v priebehu cyklu je veľmi jednoduchý. Stačí stlačiť tlačidlo Pauza a následne otvoriť dvierka, ktoré sú dostatočne veľké, aby bolo možné pridať aj sveter, alebo napríklad džínsy. Vložiť je možné aj oblečenie, ktoré sa môže prať len v režime ručné pranie, alebo pridať extra dávku aviváže. Dvierka AddWash sú vybavené detskou poistkou, ktorá zabraňuje malým deťom, aby ich otvorili.

Práčka prepojená s telefónom – inovácia, ktorá uľahčí pranie

Samsung WW7500 AddWash je vybavená inteligentnými funkciami, ktoré je možné prepojiť ako so smartfónmi so systémom Android, tak aj so zariadeniami iOS. Prepojenie práčky s telefónom považuje 55 % respondentov za príjemnú novinku, ktorá by im umožnila mať neustály prehľad o aktuálnom priebehu pracieho cyklu bez toho, aby ho museli priamo kontrolovať. Praktická je tiež možnosť nastaviť si telefón tak, aby užívateľa upozornil tesne pred začiatkom nového cyklu. Môžu potom napríklad vložiť jemnú bielizeň len na cyklus plákania.

SamsungKrisitna-5

Najrýchlejší kompletný prací cyklus na trhu

Z prieskumu tiež vyplynulo, že viac ako polovica respondentov by u svojej práčky ocenila program, ktorý bielizeň dôkladne vyperie za kratší čas, než je jedna hodina. Model WW7500 AddWash vyperie vďaka programu Samsung SuperSpeed ​​až 5 kg náplne za menej ako hodinu, čo z neho robí najrýchlejší kompletný prací cyklus na trhu. Technológia SpeedSpray, ktorá vstrekuje vodu do bubna za pomoci trysiek, pomáha rýchlejšie rozpúšťať prací prášok a bielizeň je rýchlejšie čistá. Z trysiek potom prúdi čistá voda, ktorá bielizeň zbaví zvyšku pracieho prostriedku, a súčasne je ihneď vypúšťaná.

SamsungKrisitna-6

Pre väčšinu užívateľov je pri výbere práčky kľúčová spotreba energie

Spotreba energie je pri výbere práčky na prvom mieste pre viac ako štyri pätiny účastníkov prieskumu. Práčka Addwash disponuje technológiou EcoBubble™, ktorá vytvára z prášku, vzduchu a vody aktívnu penu, ktorá preniká do tkanín 40-krát rýchlejšie, než bežná zmes prášku a vody. EcoBubble™ prináša šetrnú starostlivosť o oblečenie a zároveň vynikajúcu čistiacu schopnosť aj pri praní pri nižších teplotách, čím šetrí energiu. Všetky modely patria do energetickej triedy A+++.

SamsungKrisitna-8

10-ročná záruka na motor

Práčky AddWash sú tiež vybavené digitálnym invertorovým motorom, ktorý šetrí energiu, minimalizuje hluk a zaisťuje dlhú životnosť spotrebiča. Samsung navyše poskytuje na motor 10-ročnú záruku.

SamsungKrisitna-7

** Prieskum realizovala spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak v spolupráci s portálom Žena-in.cz v priebehu decembra 2015. Celkový počet respondentov 1705.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.