Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Odzvonilo časom, kedy blížiaci sa Deň sv. Valentína znamenal výber medzi návštevou klenotníctva a rezerváciou v romantickej reštaurácii. Aj v oblasti technológií dnes môžete nájsť naozaj romantický darček, ktorý partner alebo partnerka ocení viac než klasické valentínske klišé. HP má pre všetkých zamilovaných ako každý rok špeciálnu ponuku, ktorá zaručene urobí radosť každému.

Medzi najobľúbenejšie darčeky z dielne HP patrí vrecková tlačiareň HP Sprocket. Pretože nezaberie viac miesta než mobilný telefón, môžete ju mať kedykoľvek so sebou a akúkoľvek momentku z mobilu alebo tabletu okamžite jednoducho vytlačiť. Neopakovateľné chvíle si tak môžete uchovať v albume na pamiatku alebo svojej drahej polovičke niekam nalepiť zamilovaný odkaz, pretože vďaka špeciálnemu fotopapieru sú všetky vytlačené fotky zároveň samolepkami. A navyše môžete fotky upravovať a vkladať do nich ozdobné rámčeky alebo nápisy v špeciálnej aplikácii. Tento rok vám HP k tlačiarni na Valentína pridá aj balíček samolepiaceho fotopapiera zadarmo.

Tlačiareň HP Sprocket vrátane 10 ks fotopapiera kúpite za 115 EUR, balíček s 20 ks fotopapiera na doplnenie za 0,10 EUR a s 50 ks za 30 EUR.

Pokiaľ chcete vašej drahej polovičke urobiť radosť novým počítačom, s HP to nemôže byť jednoduchšie. Ženám sa bude páčiť HP Pavilion 14. Ten je dostupný v elegantnej keramickej bielej, zlatoružovej, zlatej, striebornej alebo vínovej farbe. Váži len 1,6 kg, takže sa ľahko prenáša. Sledovanie filmov aj počúvanie hudby s ním je naozajstný zážitok vďaka IPS displejom so skvelými pozorovacími uhlami a rozlíšením Full HD a tiež reproduktorom špeciálne vyladeným spoločnosťou Bang & Olufsen. Ako valentínsky darček teraz dostanete tento počítač vo vybraných konfiguráciách aj s ochranným puzdrom a skladnou atraktívnou bezdrôtovou myšou za výhodnú cenu.

A ak váš partner alebo partnerka potrebuje ešte prenosnejší počítač s naozaj poriadnym výkonom a zároveň chcete prekvapiť niečím naozaj výnimočným, nie je nad čím premýšľať. Rad prémiových notebookov od HP je stávka na istotu aj pre tých najnáročnejších. Trinásťpalcový klenot HP Spectre x360 13 je počítač typu 2-v-1, takže ho možno používať ako klasický notebook pre prácu, tablet pre surfovanie, ale aj ako stan napríklad v dielni alebo pri varení alebo ako stojan pre prezentácie či sledovanie filmov. Vnútri sa ukrýva ten najnovší a najvýkonnejší hardvér, ktorý je v súčasnosti dostupný. Dotykový Full HD displej ponúkne vynikajúce podanie farieb a ani tu samozrejme nechýba audio od Bang & Olufsen. Za prémiovým výkonom nezaostal ani nevšedný prémiový dizajn. Celokovové šasi v matne šedej farbe s luxusnými medenými prvkami alebo v špeciálnej modrej farbe sa zlatostriebornými prvkami nenechá nikoho na pochybách, že má v rukách skrátka to najlepšie. Na Valentína k počítaču navyše dostanete za akciovú cenu ako darček aj praktické kožené puzdro a bezdrôtovú myš.

Počítač HP Pavilion 14 kúpite za cenu od 679 EUR.

Počítač HP Spectre x360 13 kúpite za cenu od 1 399 EUR.

HP má ale v rukáve aj veľa drobnejších technologických nápadov na darčeky. Dámy sa určite rady pochvália novou štýlovou koženou taškou na trinásťpalcový notebook, ktorá je vyrobená z jemne štruktúrovanej štiepanej kože v červenej farbe so zlatými funkčnými prvkami, aj farebne zladenej s myšou a štupľovými slúchadlami so zabudovaným mikrofónom. Páni zasa ocenia skôr poriadne pohodlné herné slúchadlá OMEN by HP 800 s podporou funkcie DTS Headphone X a výsuvným mikrofónom, alebo precíznu a rýchlu hernú myš OMEN by HP 400 s nastaviteľnou citlivosťou, šiestimi programovateľnými tlačidlami a štýlovým farebným podsvietením.

Kožené puzdro na notebook teraz kúpite za 45,90 EUR.

Bezdrôtovú myš HP Z3700 kúpite za 13,99 EUR.

Štupľové slúchadlá HP 150 kúpite za 8,99 EUR.

Slúchadlá OMEN by HP 800 kúpite za 69,00 EUR.

Myš OMEN by HP 400 kúpite za 23,99 EUR.

Značky: