Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, prináša na trh novú sadu powerline adaptérov TP-Link TL-PA7017P pre jednoduché rozšírenie domácej siete prenosom dát po existujúcich rozvodoch elektrickej energie. Vysoká rýchlosť a stabilita sú samozrejmosťou.

Plní štandard HomePlug AV2

Powerline adaptéry TL-PA7017P (AV1000) spĺňajú štandard HomePlug AV2 a dosahujú rýchlosť prenosu dát až 1 000 Mb/s. Optimálna rýchlosť tak naplní všetky vaše on-line požiadavky a obmedzená je v podstate len kapacitou vašej domácej siete, respektíve vášho poskytovateľa internetového pripojenia (ISP). Dátovo náročné aktivity ako prehrávanie videa vo vysokom rozlíšení alebo hranie on-line hier, sú pre túto sadu powerline adaptérov hračkou. Navyše sa jednotlivé adaptéry k existujúcej sieti pripájajú štýlom „Plug and Play“, čo znamená, že odpadá komplikované nastavovanie a úpravy parametrov.

Rozšírená kompatibilita

Vďaka integrovanému gigabitovému portu si môžete rozširovať nielen bezdrôtové pripojenia, ale aj tie cez kábel. Napevno je tak možné pripojiť napríklad stolné počítače, smart TV alebo herné konzoly, ale aj iné koncové zariadenia, ktoré nemajú v základnej výbave podporu technológie Wi-Fi.

Vďaka integrovanej zdierke elektrickej zásuvky zároveň ani neprídete o priestor pre pripojenie vašich počítačov, televízorov, konzol a ďalších koncových zariadení. Zásuvku, do ktorej zapojíte powerline adaptér, tak môžete využiť hneď dvakrát.

V neposlednom rade vás iste poteší aj špeciálny režim úspory energie Power-Saving Mode, ktorý oproti pracovnému (Working) módu dokáže ušetriť až 85% nákladov na prevádzku.

Kľúčové vlastnosti TL-PA7017P KIT:

  • Standard HomePlug AV2 – 1000 Mb/s pre naozaj náročné on-line aktivity
  • Integrovaný gigabitový port – Pre jednoduché pripojenie prístrojov bez bezdrôtovej funkcie
  • Plug and Play – Žiadna zložitá konfigurácia
  • Power-Saving Mode – Výrazná úspora energie pri nečinnosti
  • Priechodná zásuvka

Značky: