Ponúkajú certifikáciu od Harman Kardon.

Samsung uvedie na slovenský trh nové soundbary radu Q, ktoré sú optimalizované pre QLED televízory. Novinky HW-Q70R a HW-Q60R majú certifikáciu Harman Kardon a využívajú technológie Samsung Acoustic Beam a Adaptive Sound.

Soundbar HW-Q60R sa dostane na slovenský trh v závere apríla, jeho cena bude 449 eur. Model HW-Q70R bude v predaji od druhej polovice mája za 599 eur.

Technológia Adaptive Sound umožní obom soundbarom analyzovať obsah, ktorý sa prehráva v televízore a ideálne prispôsobiť nastavenie zvuku danej scéne. V prípade pripojenia ku QLED televízorom pre rok 2019 so zapnutým režimom AI, sa soundbary prepnú do režimu adaptívneho zvuku automaticky.

Modely HW-Q70R a HW-Q60R ponúkajú aj patentovanú technológiu Acoustic Beam. Tá využíva systém dvoch píšťal s 56 otvormi pre vytvorenie dynamickejšieho panoramatického zvuku. Táto funkcia vyplní každý kút miestnosti širokou paletou zvukov. Vo výbave majú aj Bluetooth.

Drahší model, HW-Q70R, je navyše vybavený technológiou Dolby Atmos a DTS:X, ktorá prináša plne priestorový zvuk.

Samsung HW-Q60R. Na titulnom obrázku k článku je model Q70R. Zdroj: Samsung

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung vymyslel funkciu, ktorá premení jeho QLED televízory na umeleckú galériu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit