Nové zmeny prinesú kvalitnejší obsah pre ešte viac smartfónov Galaxy.

Nová generácia čítačky správ sa volá Samsung Free. Prináša jednoduchú navigáciu v štruktúre viacerých kariet a obsah, ako sú novinky a hry, v novom formáte. Služby na karte budú ukončené a ponuky obsahu sa prispôsobia. Aj naďalej môžete pritom využívať prístup k plným funkciám a obsahu v príslušných aplikáciách pre službu na karte. Samsung sa zameriava na to, aby bol používateľom poskytnutý jednoduchší a efektívnejší obsah.

Služba Daily sa stretávala s viacerými chybami, ktoré bránili jej plnohodnotnému využívaniu. Pomerne veľa používateľov hlásilo problémy s neustálou požiadavkou na aktualizáciu, pričom tá nebola po presmerovaní dostupná. Samsung Free sme si vyskúšali aj v novej generácii smartfónov Galaxy S21. Oproti Daily aplikácia dizajnovo dospela a funkčne je na vyššej úrovni. 

Pokiaľ využívate stále Daily, vo svojom podporovanom smartfóne otvorte Galaxy Store a vyhľadajte aktualizáciu (pokiaľ je dostupná) a následne službu aktualizujte na Samsung Free. Obrazovka pre Samsung Free sa nachádza na pracovnej ploche úplne vpravo.

Pre využívanie Samsung Free je potrebné mať nainštalovaný Android 11 s One UI 3.0. K dispozícii je pre telefóny radu Galaxy S20 a Note20 (Galaxy S21). V budúcnosti sa služba rozšíri o ďalšie modely. 

Titulný obrázok: XDA-Developers

Prečítajte si aj:

Začíname s Androidom: Pozerajte krajšie videá so smartfónom Samsung Galaxy

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.