Nové telefóny strednej triedy od Samsungu sme pre vás natočili aj vo video podobe.

Našim sprievodcom pri predstavení bol Marek Pažický a hovorili sme o tom, ako je to s kvalitou displeja, výdržou na batériu, odolnosťou a hlavne novou fotografickou výbavou.

Pripomeňme, že ide o telefóny, ktoré vydržia na batériu takmer 2 dni a dokážu zachytiť kvalitné fotografie a videá aj pri nedostatku svetla. To platí predovšetkým o telefóne Galaxy A54 5G.

Dizajn týchto noviniek je podobný, aký použil Samsung pri svojej vlajkovej lodi a telefóny budú dostupné aj v sieti telekomunikačných operátorov na Slovensku.

Galaxy A54 a A34 majú nadštandardné prepojenie s notebookom s operačným systémom Microsoft Windows a rovnako bude k dispozícii dlhá doba podpory aktualizácie operačného systému Android.

Až do 31. marca funguje systém predobjednávok, pričom k telefónu Galaxy A54 5G dostanete ako darček aj slúchadlá Galaxy Buds2 v bielej farbe (v cene okolo 148 eur). Slúchadlá vám budú poslané dodatočne po registrácii v aplikácii Samsung Members. Viac informácií k darčeku nájdete na https://www.samsung.com/sk/bonus-galaxy-a/.

Tu sú ceny noviniek pre slovenský trh pri nákupe na otvorenom trhu:

Ceny Galaxy A54 a A34 5G
Ceny Galaxy A54 a A34 5G

Zdroje: Samsung, vlastné

Prečítajte si tiež

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.