Teraz o nich vieme už takmer všetko.

S blížiacim sa dátumom uvedenia sa nám tieto pripravované slúchadlá odhalili na ďalších detailných obrázkoch, ktoré toho prezrádzajú skutočne veľa. Rendery boli zverejnené portálom 91mobiles. Získané obrázky pritom zapadajú do predošlých únikov, ktoré sme mali možnosť vidieť už skôr. Slúchadlá by mohli byť dokonca predstavené už v týchto dňoch počas MWC 2021. Vzhľadom na zameranie si však nemyslíme, že sa tak stane.

Na základe predchádzajúcich únikov vieme, že tieto bezdrôtové slúchadlá preberajú väčšinu dizajnérskych prvkov z aktuálneho modelu Galaxy Buds Pro. V ponuke slúchadiel bude táto verzia skôr priamym pokračovaním pôvodného modelu Buds alebo Buds+.

Očakávame, že Galaxy Buds2 prídu v štyroch farebných prevedeniach. Na výber bude čierna, zelená, fialová a biela farba, pričom všetky farebné verzie budú mať nabíjacie puzdro v bielej farbe. Vylepšenia samozrejme očakávame v oblasti zvuku. Každé slúchadlo dostane minimálne dva mikrofóny, senzory nasadenia a pogo konektory na nabíjanie.

Na základe skorších správ nie sú vylúčené aj určité kompromisy. Očakáva sa, že veľkosť batérie bude menšia ako u Galaxy Buds+ a údajne sa nemáme spoliehať na to, že slúchadlá dostanú aktívne potlačenie hluku, ktoré je k dispozícii na modeli Galaxy Buds Pro.

Kedy sa dočkáme pokračovania slúchadiel Galaxy Buds? 

Pokiaľ novinka nebude predstavená počas MWC 2021, ktorá prebieha v týchto dňoch, ďalším možným termínom je 3. august, kedy sa očakáva veľké odhalenie viacerých hardvérových noviniek spoločnosti.

Zdroj: 91mobiles

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Watch Active4: Detailné rendery odhaľujú elegantný dizajn a farby

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.