S ročnou obmenou modelov spoločnosti Samsung treba počítať aj pri zariadeniach strednej triedy.

Galaxy J3 (2018) je zástupca zariadení, ktoré sú veľmi úspešné. Po rôznych certifikáciách sa čoskoro na trhu predstaví aj tento zástupca série J. 

Dnes získal tento smartfón potrebný certifikát Bluetooth, a takto sa posunul o krok bližšie k oficiálnemu predstaveniu. Predaje sa samozrejme spustia na celom svete, ale napríklad americký trh nebude používať názov J3 (2018). Použije alternatívny, ako napríklad Samsung Galaxy J3 Express Prime, Galaxy Amp Prime 3, Galaxy J3 Emerge a Galaxy J3 Prime 2.

Samsung Galaxy J3 (2018) bude podľa očakávaní debutovať s Android 8.0 Oreo a hlavným predajným argumentom bude samozrejme dostupná cena. Tomu budú prispôsobené aj parametre zariadenia, ktoré by mali byť postačujúce pre široké zástupy záujemcov.

Medzi hlavné parametre bude patriť 5″ HD displej, ktorý v tomto prípade nebude Amoled, ale LCD. Z ďalších parametrov treba spomenúť štvorjadrový procesor Exynos 7570 (takt 1,4 GHz), 2 GB RAM, 16 GB pamäte ROM, či 8 Mpx fotoaparát s LED bleskom. Predná kamera ponúkne 5 Mpx.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy J2 (2018) sa objavil na ruskom obchode

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.