Samsung Galaxy Note 9 sa predstavil iba pred pár dňami a už teraz sa začínajú vynárať prvé informácie o Note 10.

Konkrétne sa spomína kódové označenie DaVinci. Táto informácia pochádza od známeho leakstera Ice Universe. Keďže opakovane dodáva overené informácie o pripravovaných Samsung zariadeniach, tak aj tentokrát je vysoká pravdepodobnosť, že informácie sú vierohodné.

Aspoň nateraz kódové označenie veľa neprezrádza o vylepšeniach, ktoré nás čakajú v 10. generácii Note. Vzhľadom na to, že DaVinci bol známy hlavne ako umelec, tak to naznačuje, že Note 10 môže byť dobrým nástrojom pre kreatívcov a prinesie významné vylepšenia pera S-Pen.

Samsung už pri Note 9 vylepšil funkcionalitu pera S-Pen, pričom v tomto trende môže pokračovať v pridávaní ďalších smart funkcií a vylepšovaní používateľského zážitku z písania na displej, aby sa priblížil čo najviac k pocitu z písania ako na papieri. Z Note 10 by sa tak mohlo stať ešte všestrannejšie zariadenie.

Kódové označenie nám zatiaľ neprezrádza nič konkrétne, ale existujú určité predstavy o základných vylepšeniach. Tie rovnako, ako v Galaxy S10, by sa mali objaviť aj v prípade Note 10. Hlavné vylepšenia by mali priniesť 3 hlavné fotoaparáty a snímač odtlačkov prstov v displeji.

O nástupcovi Galaxy Note 9 nebudeme pravdepodobne ešte dlho počuť. Oveľa skôr pred týmto smartfónom sa má predstaviť Galaxy X o ktorom kolujú rôzne informácie a fámy. Dokonca sa hovorí, že takto by mal byť nazvaný prvý herný smartfón spoločnosti Samsung. Bude zároveň aj skladací?

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Hodinky Samsung Galaxy Watch sa začali predávať na Slovensku. Sú dostupné v dvoch veľkostiach (doplnené)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.