Samsung sa pri spustení Galaxy Note 9 bude snažiť použiť svoje najlepšie technológie.

Najviac sa skloňuje zabudovanie čítačky odtlačkov prstov do displeja. Jeden únik vyvracia druhý, takže do predstavenia nás nechá Samsung v napätí. Je ale vysoko pravdepodobné, že pokiaľ túto technológiu vedia použiť aj menší výrobcovia vo svojich vlajkových lodiach, tak Samsung by nemal zaostávať.

Na verejnosti sa objavil nový koncept dizajnového štúdia DBS, ktoré  vytvorilo svoju predstavu o pripravovanej novinke. Tento koncept je pomerne odvážny, ale nie nezrealizovateľný. Taký iPhone X vyzerá pri ňom ako “chudobný príbuzný “.

Všetky prvky, ktoré sa očakávajú od Note 9 sú samozrejme zachované. V prezentácii môžete vidieť S Pen, Infinity displej so zakrivením, duálnu kameru a prémiové vyhotovenie.

Podľa očakávania sa bude jednať o veľké zariadenie, ktoré bude poskytovať používateľom veľký zobrazovací panel pre pohodlné sledovanie multimediálneho obsahu a pre efektívnu prácu.

Kvôli odstráneniu čítačky odtlačkov prstov zo zadnej steny, tak dostáva zariadenie čistejší dizajn, ktorý je tvorený sklom a kovovým rámom. Oproti Galaxy S9+ bude pomerne málo dizajnových rozdielov. Aj tie najmenšie spravia svoju prácu a je sa rozhodne na čo tešiť.

Nedávne informácie ohľadom predstavenia Galaxy Note 9 hovoria o skoršom termíne, ako sme zvyčajne zvyknutí na predstavenie zariadení zo série Note. Tento taktický krok by mal dať Samsungu výhodu v konkurenčnom boji s pripravovanými novinkami od Apple.

zdroj: technobuffalo

Prečítajte si aj:

Testovali sme: Huawei Watch 2 LTE – inteligentné hodinky s bezkontaktným platením

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.