Sme čoraz bližšie k predstaveniu Galaxy Note 9.

Aj napriek tomu, že poznáme už pomerne veľa špecifikácií novej vlajkovej lode od Samsungu, tak najnovšie sme spoznali aj ceny. Nové informácie pochádzajú z predobjednávkového letáka, ktorý je určený pre Indonéziu. Ten uvádza, že smartfón v 128 GB verzii bude stáť 13,5 milióna IDR, čo je v prepočte približne 940 USD. Verzia so štedrými 512 GB úložného priestoru bola ocenená na 17,5 milióna IDR, teda približne 1215 USD.

Samsung Galaxy Note 9 bude v Ázii uvedený v troch farebných variantoch – Black, Blue a Copper. Verzia s 512 GB vnútornou pamäťou by sa nakoniec mohla predstaviť aj v jedinečnej hnedej farbe. Pokiaľ si záujemcovia v Indonézii objednajú Note 9 v období od 1. augusta do 9. augusta, tak dostanú niekoľko bonusov, ako napríklad televízor Samsung Smart TV, cashback až do hodnoty 750000 IDR a bezplatné dáta na obdobie jedného roka. Podobnú mimoriadnu akciu malo aj LG v Kanade.

Ceny a farby sú v súlade s únikmi z minulého týždňa, kedy sa uverejnili ceny pre Európu v rozmedzí 1 050 eur až 1 250 eur. Leták takisto potvrdzuje, že pero modrej verzie Galaxy Note 9 bude naozaj žlté.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Lexus LS 500h – vlajkový sedan pre kráľa (video)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.