S blížiacim sa termínom predstavenia už poznáme pomerne veľa detailov.

Včera sa objavil (pravdepodobne) oficiálny plagát pre “Nový super výkonný Note” so stylusom. Plagát okrem zariadenia a dotykového pera, ktoré možno dostane nové funkcie, v podstate nič viac nezobrazuje. Väčšina doterajších únikov odhalilo už pomerne veľa detailov. Tie sa zhoduje aj s tým, čo sme očakávali už pri Galaxy S9. Napríklad čítačka odtlačkov prstov sa presunula na zadnej stene zariadenia do stredu, pod sústavu fotoaparátov. 

Zaujímavá kombinácia modrého Samsung Galaxy Note 9 a žltého S-Pen

S-Pen sa nápadne podobá na predchodcu, takže pokiaľ sú udiali nejaké zmeny vo funkčnosti, tak nie sú na prvý pohľad zreteľné. Spodná časť smartfónu je tiež oproti predošlej generácii konštrukčne takmer nezmenená. Totožné predely antén, vstup pre S-Pen, mriežka reproduktora a mikrofón sú na takmer tých istých miestach. Očakáva sa, že nový Note dizajnom moc neprekvapí.

Tento uniknutý plagát sa trochu vymyká štandardným marketingovým postupom spoločnosti Samsung. Na druhej strane Ice universe má pomerne dobrú úspešnosť v informovaní o únikoch. Ostáva už iba počkať, či slovné spojenie The new super powerful Note“ sa objaví aj pri oficiálnej prezentácii už 9. augusta.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Samsung Gear S4: Na trh možnože prídu s názvom Galaxy Watch, systémom Wear OS a meraním krvného tlaku (doplnené)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.