Galaxy Note 9 má o niečo menší spodný rámik a inak umiestnený snímač odtlačkov prstov.

Samsung má pred sebou rušný august. 9. 8. predstaví smartfón Galaxy Note 9 a koncom mesiaca uskutoční tlačovú konferenciu na výstave IFA, kde oznámi ďalšie produkty. Očakávame nový model Samsung Galaxy Tab S4 a hodinky Galaxy Watch.

Internetom najnovšie kolujú rendery očakávaného smartfónu aj tabletu. Ich pravosť nie je potvrdená, avšak obe zariadenia vyzerajú tak, ako očakávame. Galaxy Note 9 je na prvý pohľad takmer na nerozoznanie od svojho predchodcu. Má však o niečo menší rámik pod displejom a môžete si všimnúť aj trochu iné umiestnenie snímača odtlačkov prstov na zadnej strane. Rovnaké „vylepšenia“ priniesla aj Galaxy S9 v porovnaní s Galaxy S8, takže v prípade Galaxy Note 9 naozaj nečakáme zázraky. Výrazné zmeny v dizajne nie je možné robiť každý rok.

Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Tab S4 s iným dizajnom dotykového pera

V prípade Galaxy Tab S4 sa takisto nekonajú žiadne prekvapenia. Je to jednoducho tablet a tento segment je z hľadiska aplikovaní dizajnových inovácií ešte pomalší. Na druhej strane môžeme polemizovať, či má zmysel bezrámikový tablet, keď ho človek potrebuje držať pohodlne v oboch rukách. Hlavnou novinkou Galaxy Tab S4 teda ostáva nový dizajn dotykového pera. Tablet by mal ponúknuť procesor Snapdragon 835, 4GB RAM, 7300mAh batériu, reproduktory AKG a Android 8.1 Oreo.

Samsung Galaxy Tab S4 a porovnanie stylusu pre Tab S3 (vľavo) a Tab S4 (vpravo)

Zdroj: 9to5google

Prečítajte si aj:

Samsung Gear S4: Na trh možnože prídu s názvom Galaxy Watch, systémom Wear OS a meraním krvného tlaku (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit