Odhalenie vlajkovej lode budete môcť sledovať aj cez internet.

Špekulácie sa potvrdili. Samsung predstaví svoj ďalší telefón z radu Galaxy Note už 9. augusta. V porovnaní s minulým rokom sa predstavenie uskutoční o 2 týždne skôr, opäť sa tak stane v New Yorku.

Galaxy Note 9 by mal v porovnaní so svojim predchodcom ponúknuť najmä vylepšený duálny fotoaparát, ktorého senzory by mohli byť tentoraz umiestnené vedľa seba a nie pod sebou. Očakáva sa tiež veľmi podobný dizajn v porovnaní s Note 8 a virtuálny asistent Bixby vo verzii 2.0. Snímač odtlačkov prstov by mal byť opäť umiestnený na zadnej strane, v displeji ho ponúkne pravdepodobne až Galaxy S10.

V súvislosti s Note 9 sa tiež spomína aj nové fyzické tlačidlo, ktoré by malo fungovať na rýchle vytvorenie snímky obrazovky alebo spustenie nahrávania záznamu toho, čo sa deje na displeji telefónu. Či tomu tak bude zistíme 9. augusta a vtedy spoznáme aj všetky ďalšie detaily o novom phablete. Priamy prenos bude dostupný na oficiálnej stránke Samsung.com.

Pozvánka na predstavenie Samsung Galaxy Note 9

Zdroj: zdnet

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Note 9 je pripravený k predstaveniu o mesiac skôr ako Note 8

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit