Stačí už len počkať na oficiálne predstavenie. 

Dvojica zo série Galaxy Note20 bola počas posledných mesiacov pod drobnohľadom a tešila sa značnému záujmu. Aj na základe viacerých únikov máme veľmi dobrú predstavu o ich dizajne a funkciách.

Ice Universe najnovšie zdieľal ďalšie ochranné obaly, ktoré opätovne potvrdzuje dizajn a poskytujú niekoľko ďalších podrobností o umiestnení funkčných prvkov.

Na získaných obrázkoch je znázornený ochranný obal zatiaľ stále nepredstaveného Galaxy Note20+ s piatimi otvormi. Táto informácia však nie je celkom nová, pretože vieme, že smartfón bude obsahovať tri fotoaparáty. Ďalšie dve výrezy sú určené pre 3D snímač ToF a LED blesk.

Detailný záber spodnej strany puzdra navyše odhalí štyri otvory, čo nie je nič nezvyčajné vzhľadom na to, že séria Galaxy Note je už tradične vybavená v tejto časti mikrofónom, USB-C portom, reproduktorom a perom S Pen.

Zásadnou zmenou je presunutie slotu pre pero S Pen z pravej strany na ľavú. Môže to byť spôsobené umiestnením tlačidiel hlasitosti a vypínača, alebo aj vnútorným redizajnom telefónu.

Viacerí používatelia neboli spokojní s umiestnením tlačidiel a predpokladáme, že skutočným dôvodom zmeny môže byť práve dotykové pero. Kvôli lepšej ergonómii umiestnenia tlačidiel je presunutie pera S Pen viac ako vítané.

Zdroj: IceUniverse

Prečítajte si aj:

Apple predstavil nový iOS 14: Všetky podstatné novinky na jednom mieste

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.