K dispozícii bude Single SIM aj Dual SIM verzia.

Samsung Galaxy Note8 sa už od soboty 16. septembra 2017, vzhľadom na piatkový štátny sviatok, začne predávať v slovenských predajniach a u slovenských mobilných operátorov. Galaxy Note8 bude k dispozícii v dvoch farebných verziách – čiernej Midnight Black a zlatej Maple Gold. Odporúčaná maloobchodná cena  je 999 €. K dispozícii budú dve verzie – Single SIM a Dual SIM. Single SIM verzia sa bude predávať u mobilných operátorov Orange a Telekom, zatiaľ čo Dual SIM verzia u operátora O2 a vo voľnom predaji.

Galaxy Note8 ponúka väčší Infinity displej, ktorý sa pritom pohodlne zmestí do jednej ruky, zdokonalené pero S Pen, ktoré umožní komunikovať osobitejším štýlom a doposiaľ najkvalitnejší duálny fotoaparát z dielne spoločnosti Samsung. Galaxy Note8 bol podľa slov výrobcu navrhnutý s ohľadom na životný štýl dnešných používateľov a ich úzke spolužitie s technológiami.

Telefón od včerajška testujeme, podrobné poznatky z testovania nájdete v recenzii.

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Začíname extra náročný test Samsung Galaxy Note8. Čo nájdete v krabici?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit