Novinky budú predstavené 20. februára 2019.

Oficiálne oznámenie vlajkových lodí Samsung Galaxy S10 a S10+ sa rýchlo blíži. Na internete sa teda postupne objavuje čoraz viac informácií a najnovšie si môžete pozrieť oba telefóny už aj na oficiálnych renderoch. To sú fotografie, ktoré bude používať samotný Samsung na propagáciu a prezentáciu zariadení na billboardoch, v reklamách atď. Fotografie veľa nových informácií neprinášajú, ponúkajú však doteraz najlepší pohľad na očakávané smartfóny.

Samsung Galaxy S10 príde na trh v troch verziách. Vlajkové lode budú modely Galaxy S10 a S10+ so 6,1 a 6,4-palcovým zakriveným displejom so zabudovaným snímačom odtlačkov prstov. Samsung pripravuje aj cenovo dostupnejšiu verziu S10E s rovným displejom a snímačom odtlačkov prstov v bočnom napájacom tlačidle.

Vlajkové modely ponúknu trojitý zadný fotoaparát, ktorý by mal obsahovať kombináciu 16 Mpx + 16 Mpx + 13 Mpx senzorov. Galaxy S10+ bude mať duálny predný fotoaparát, ktorý je pekne viditeľný aj na oficiálnych fotografiách a 4000 mAh batériu.

Samsung Galaxy S10+. Zdroj: 91mobiles.com

Samsung Galaxy S10. Zdroj: winfuture.de

Zdroj: 91mobiles, winfuture

Prečítajte si aj:

Internetom koluje fotka všetkých troch modelov smartfónu Samsung Galaxy S10. Čo prezrádza?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit