O smartfónoch série Galaxy S20 vieme takmer všetko.

Najnovšie sa na verejnosť dostali puzdra, ktoré nám prezradia, ako bude vyzerať ochrana nových vlajkových lodí od Samsungu pre rok 2020. Vďaka zdroju sa môžeme pozrieť na rôzne typy a farby ochranných puzdier pre Galaxy S20 (Galaxy S20+ a S20 Ultra).

Budú dostupné minimálne dve ochranné puzdra, ktoré budú mať na zadnej strane vzor nočnej oblohy (LED diódy), verzie s jemnými farbami, dve rôzne verzie flipových puzdier a puzdra so stojančekom, ktoré oceníte predovšetkým pri sledovaní videa. 

Prvá verzia puzdra s výklopným krytom obsahuje tenký priehľadný prúžok na celej pravej strane, na ktorom bude Always On displej zobrazovať hodiny a oznámenia. Tento model síce vyzerá ako textilný, ale podľa skúseností môžeme opäť očakávať plastový povrch s textúrou.

Druhé puzdro s výklopným krytom zobrazí hodiny pomocou malých LED bodiek, zatiaľ čo oznámenia nie sú viditeľné. K dispozícii budú najmenej štyri farebné možnosti – biela, šedá, bledomodrá a ružová.

Na obrázkoch vyššie sa síce nachádzajú ochranné puzdra pre Galaxy S20, ale predpokladáme, že aj ostatné modely dostanú tieto typy ochranných krytov, možno niečo navyše. Očakávame, že ceny budú začínať na 25 eurách pre silikónový kryt a pre kryty s LED môžu ceny dosahovať až 60 eur.

Zdroj: Pricebaba

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S10 Lite: Prvé dojmy s ďalším Galaxy S telefónom

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.