Využite fotoaparát telefónu na maximum.

Pokiaľ používate smartfón od Samsungu, do pozornosti vám dávam aplikáciu Camera Assistant. Píšeme o nej pravidelne a ide o výborný nástroj, ktorý vám môže pomôcť získať z vášho telefónu maximum, čo sa fotenia týka.

Na to, aby ste mohli túto aplikáciu používať, ju musí podporovať váš telefón. Štandardne sú podporované najnovšie generácie vlajkových lodí, avšak Samsung postupne pridáva podporu aj pre staršie modely. Najnovšie sa dočkal podpory starší smartfón Samsung Galaxy S21 FE, na čo upozornil portál sammobile.

Na to, aby ste mohli používať Camera Assistant na telefóne Galaxy S21 FE, je potrebné aktualizovať ho na najnovšiu verziu, ktorá už funguje na nadstavbe One UI 6.1. Následne si môžete z obchodu Galaxy Store stiahnuť aplikáciu Camera Assistant. Po jej nainštalovaní sa vám v systémovej aplikácii na fotenie zobrazia nové nastavenia pod položkou Camera Assistant.

V rámci nových nastavení si môžete aktivovať skratku na 2× zoom, (de)aktivovať si funkciu na zjemnenie vyostrovania hrán na fotkách, zapnúť/vypnúť si opravu skreslenia objektov a využívať aj ďalšie nástroje a skratky.

Camera Assistant pre Galaxy S21 FE neobsahuje úplne všetky nastavenia, ktoré sú dostupné na vlajkových lodiach. Aj napriek tomu ide o užitočnú funkciu, o ktorej existencii je dobré vedieť.

Zdroj: sammobile

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit