Koľko ich bude celkovo?

Nové rendery môžu zobrazovať namiesto fotoaparátu aj extra senzor. Do očakávaného predstavenia modelového radu Galaxy S21 zostáva niečo cez dva mesiace, takže je celkom prirodzené, že sa začína objavovať čoraz viac informácií o jednotlivých modeloch série.

Vyzerá to tak, že pri modeli Galaxy S21 Ultra sa dizajn začína pomaly vylepšovať. OnLeaks zverejnil Galaxy S21 Ultra s novým usporiadaním zadného fotoaparátu, ktoré je oproti pôvodnému mierne odlišné.

Zostava fotoaparátov na zadnej strane bude vyzerať stále rovnako, ale bude pridaný ďalší modul. Nie je jasné, či ide o piaty fotoaparát alebo 3D ToF senzor. Aj poloha LED blesku sa mierne zmenila. Galaxy S21 Ultra vraj bude naďalej používať 108 Mpx senzor pre hlavný a 40 Mpx senzor pre selfie fotoaparát, čo zodpovedá zostave z Galaxy S20 Ultra. Zatiaľ nevieme, či boli jednotlivé senzory vylepšené. Rovnako nepoznáme funkcie ostatných modulov zostavy.

Je zrejmé, že model 2021 bude mať (minimálne) o jeden fotoaparát viac ako Galaxy S20 Ultra. Iní výrobcovia pri svojich vlajkových lodiach ponúkajú dva teleobjektívy. Rovnaký ťah tentokrát očakávame aj od Samsungu.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Porovnanie 55-palcových LCD televízorov Samsung, Sony a TCL (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.