Predná a zadná strana smartfónov bude údajne plochá.

Predpokladaný dizajn pripravovaných vlajkových noviniek kórejského výrobcu sme mohli vidieť na viacerých renderoch. Tie dokonca naznačovali, ako by mali modely Galaxy S22 a S22+ vyzerať z prednej strany. Najnovšie tieto dohady potvrdzuje známy leaker IceUniverse, ktorý tvrdí, že oba telefóny budú mať symetrické rámiky a ploché displeje. Očakáva sa, že rovnaký dizajnová prvok sa použije aj v prípade zadných stien oboch zariadení.

Na základe príspevku zo sociálnej siete Twitter sa ďalej dozvedáme, že dva menšie modely série Galaxy S22 budú pokračovať v trende modelov Galaxy S21 a S21+. Všetko by mal doplniť plochý bočný rám. Leaker dokonca tento dizajn ešte viac zvýraznil prirovnaním k iPhone 13 bez výrezu. Vzhľadom k tomu, že ide o spoľahlivý zdroj informácií, na základe jeho vyjadrenia sa môžeme domnievať, že dizajn Galaxy S22 S22+ bude vo veľkej miere podobný sérii iPhone 13, čo predchádzajúce rendery modelov Galaxy S22 ani zďaleka nenaznačovali.

Okrem dizajnu modelov Galaxy S22 a S22+ nám zdroj Ice Universe priniesol aj aktuálne podrobnosti o zostave fotoaparátov modelu Galaxy S22 Ultra. Vyzerá to tak, že v prípade hlavného senzory sa dočkáme iba malých zmien. Hlavný 108 Mpx fotoaparát bude doplnený tradičným 12 Mpx ultraširokouhlým objektívom a novými 10 Mpx senzormi od Sony pre 3× teleobjektív a 10× periskop.

Zdroj: GSMArena, IceUniverse 1,2

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.